Lentelės Viršuje Gręžimo Fiksuoto Rėmo, Viena-Galvą Šlifuoklis Vizuoti Laikiklis Daugiafunkcinis Aliuminio Lydinio Galia Šlifavimo Reikmenys

1 Reitingai
€10.83 €22.57

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Elektros Stendo Gręžimo Stovo Lentelės Viršuje Gręžimo Fiksuoto Rėmo, Viena-Galvą Stendo Gręžimo Staklės, Chuck Daugiafunkcinis Aliuminio Lydinio Galia Šlifavimo Reikmenys

Ypatybė:

1. Tvirtas ir Patvarus: Pagamintas iš aliuminio lydinio, medžiagos, tai multi-funkcinis elektrinių stendo gręžimo stovo pastatytas tvirtas ir ilgaamžis.Ji užtikrina stabilią platformą jūsų gręžimo užduotis, teikti patikimumas ir ilgaamžiškumas.

2. Patogus ir Tiksliai: Su matavimo skalė 60mm, tai stendo gręžimo turėtojas funkcijos, patogus dizainas, kuris siūlo nuoroda ženklai tiksliai gręžimo darbus.Tai padeda pagerinti tikslumą, suteikiant vaizdo orientavimo gręžimo metu užduotis.

3. Plečiama Konstrukcija: aliuminio lydinio konstrukcija šios lentelės viršuje gręžimo fiksuoto rėmo apima žemės plėtra "groove", leidžianti diegti papildomų priedų ar stendai.Tai expandability didina lankstumą ir pritaikymo galimybės.

4. Gręžimo Stovo Naudojimas: Šis praktinis naujas dizainas tarnauja kaip gręžimo stovo, saugaus pagrindą savo rankinį grąžtą.Ji leidžia pagerintas stabilumas ir valdymas gręžimo metu, dėl padidėjusios tikslumą ir efektyvumą.

5. Tikslumo Gręžimo: stendo gręžimo staklės, chuckas yra plačiai naudojami išlaikyti grąžtas stabilumą atliekant įvairius gręžimo programas.Ji padeda siekti aukštesnių gręžimo tikslumą, todėl labai svarbus įrankis profesionalams, ir "PASIDARYK pats" entuziastams tiek.

Specifikacija:

Sertifikavimo: NONE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

"PASIDARYK pats" Tiekia: medžio Apdirbimas

Modelio Numeris: Elektros Stendo Gręžimo Stovo

Medžiaga: aliuminio lydinys + metalas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Elektros Stendo Gręžimo Stovo

sku: s476241

Prekės Pavadinimas alloet
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Modelio Numeris Elektros Stendo Gręžimo Stovo
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

avatar

Aš nusipirkau gręžimo turėtojas ir gavo turėtojas tvirtinimo dalis, turi būti išgręžtas

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…