Mini Drėkintuvas Whisper Nešiojamų Drėkintuvai Kelionės Silent Stalas Drėkintuvai Šalto Rūko Drėkintuvai Augalų Automobilį

0 Reitingai
€74.86 €149.72

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Patirtis raminantis drėgmės, kur jums eiti su savo patvarus Asmens Drėkintuvas.Su savo mažo garso, jums nebus net nepastebi tai.Reguliuojamas 4 parametrai, Paprasta Išvaizda & viduje, kad ji idealiai tinka namuose, biure ar kelionių!

Specifikacija:

Pavadinimas: Nešiojamų Mini Drėkintuvas

Spalva: Žalia Balta

Medžiaga: ABS

Pareigos: Oro filtravimo, nanoskalės drėkinimo ir vandens papildymo

Pavaros: ketvirta pavara reguliavimas

Naudojimas: Touch režimas

Maitinimas: USB nešiojamasis maitinimo šaltinis

Vandens bako talpa: about1000ml

Garantija: mechaninė energija nutraukimo apsaugos vandens trūkumas

Dydis:

Aukštas:apie 20cm/7.87 į

Plotis: apie 12cm/4.72 į

Pakavimo Sąrašas:

Nešiojamų Mini Drėkintuvas*1

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikima Medžiaga: Pasirinktos medžiagos, Nešiojamas Mini Drėkintuvas yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS su bauda apdailos medžiagos ir sklandžiai briaunos dizainas.Taip, jis yra patvarus ir tvirtas.

2.Garso išjungimo Valdymas: Oro Drėkintuvas USB yra įrengtos minkštos drėkinimas, ir todėl ji yra išjungti, kad negali turėti įtakos jūsų darbo ir studijų naudojimo metu.

3.4 Lygiai: Jis yra keturių Lygių reguliuojamas dizainas, Mini Drėkintuvas yra patogu ir lengva naudotojams samdyti ji atitinka skirtingus poreikius, ir ilgai presai dvi sekundes uždaryti.

4.Paprasta Ieško: Mini Oro Drėkintuvai turi paprastą išvaizdą ir gali būti derinami su įvairių scenų, lengvai integruota į biuro ir namų aplinkoje, ir dekoratyvinis dekoracijos, kai jūs įdėti juos bet kur.

5.Applicational Veislė: Stalo Drėkintuvas USB įvairioms reikmėms, pavyzdžiui, naudoti gamyklų, biurų, automobilių, oro kondicionavimas, kambariai, patalpų, biurų ir kt.

sku: s45401

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…