Helovinas Kieme Apdailos Helovinas Helovinas Dekoracijas Kabinti Apšviesti Balti Skraidantys Vaiduokliai Medžio Lango Sienos Baisu Ornamentu

0 Reitingai
€11.63 €17.10

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1,[Light Up Dvasios]Halloween Kabinti Apdailos komplektą įeina 3 gabalus balti skraidantys vaiduokliai, įrengta baisu mirksi mėlyna ir raudona lemputės, sukurti baisu atmosferą Helovinas šalims.

2,[Lengva Įdiegti]Halloween Kabinti Dvasia yra įrengta su virve ant viršaus, kuri gali būti pakabinti visur lengvai, tinka namo pastogės, medžių, langai, durys, pašiūrės, plaukai, balkonai ir kt.

3,[Aukštos Kokybės Medžiagos]Baltoji Plaukioja Dvasia yra pagamintas iš aukštos kokybės polyfoam ir neaustinės medžiagos, kuri yra lengvas ir pučia vėjas, puikus Helovinas šalis prekių ir haunted house dekoro.

4,[Lankstus Ginklų]Šviesos Iki Dvasios Apdaila yra įrengta su elastingais ginklų koreguoti bet gestai, ieško, kaip hugging arba laikydami rankas kartu, išvaizdos plaukioja į savo aukų ar plūduriuojantys ore.

5,[Platus Taikymas]Helovinas Vaiduoklis Apdaila yra puikus šalies apdaila, tinka sienos, medinės durys, židiniai, lubos, palapinės, lauko medžiai, parkai ir kt., palieka gilų įspūdį savo draugams ir svečiams.

Aprašymas:

Pavadinimas: Helovinas Lemputės Kabo Vaiduoklis

Stilius: Trys žodžiai yra

Dydis: Apie 65 x 60cm

Kiekis: 3pcs

Specifikacijos: 100% Brand new ir aukštos kokybės.

Spalva: Balta

Medžiaga: audinys+plastikas+metalas

Pakuotės Turinys:

3 x Helovinas Vaiduoklis Kabantys Papuošalai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: s4275

Medžiaga Tekstilės & Audinys
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…