Mini Kaukolė Žvejybos Figūrėlės Kietas Skeletas Statulėlės Helovinas Papuošalai Kalėdų Dovana Padėkos

0 Reitingai
€8.44 €14.81

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

HEE889 Mini Kaukolė Žvejybos Figūrėlės Sodo Ornamentu Kolekcines Kaukolė Statulėlės už Kieme Veja Tvenkinys Kiemo HEE889

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Prabangus Skeleton Figūrėlės: Meistriškai su dėmesį į detales, tai kaukolė žvejybos statula funkcijos sudėtingų detalių ir tikroviška dizainas, pridedant jutiklinio baisus žavesio, bet erdvės.

Universalus Apdaila: Šis kolekcines kaukolė statulėlės tarnauja kaip unikalus ir akį traukiantis papuošalas, gerinti atmosferą, bet lauke, tokias kaip sodas, kiemas, veja, tvenkinys, baseinas, ar terasą.

Patvari Medžiaga: Pagaminti iš dervos, šis mini kaukolė žvejybos statulėlės yra pastatytas atlaikyti įvairias oro sąlygas, užtikrinti ilgalaikį patvarumą ir leidžia ištisus metus malonumą.

Puiki Dovana Variantas: Tai kietas skeletas statulėlės helovinas ornamentas yra puiki dovana kalėdų ar padėkos, pridedant baisu dar švenčių prisiliesti prie sezoninio šventės.

Po paslaugos: Jei turite kokių nors abejonių, gavęs produkto, prašome nedvejodami touch bazė su mumis ir mes jums atsakyti patenkinamai.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų ekrano ir šviesos poveikis.

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Derva

Dydis: 5.5*4*11.5 cm

Svoris: 10.8 g

Komplektą Sudaro:

1 * Kaukolė Žvejybos Statula

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes jums siūlome, arba free express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

sku: s39579

Medžiaga derva
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…