5M Dvipusis Audinys Apačioje Diržo Juostos Vandens Įrodymas dvipuse Lipnia Juosta Stiprus Nelankstumą Dirželis Permatomas Akies

0 Reitingai
€13.16 €16.45

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Pavadinimas: Dvipusis Audinys Bazės Juosta

Plotis: 20mm/30mm/50mm

Ilgis: 5m

Medžiaga: Audinys Bazės

Nelankstumą: Stiprus nelankstumą

Savybės:

1. Drėgmei atsparus - vidutiniškai atspindinčios spalvos, neperšlampama medžiaga.

2. Aukštos prisitaikomumas audinio pagrindo medžiaga yra minkšta, tinka programą be tikėjimo, raukšlių, ir poslinkio, ir veiklos rezultatai yra patikimi.

3. Stiprus nelankstumą--vienas sluoksnis audinio pagrindo medžiaga nei juosta, stipresnis nelankstumą, storesnis ir didesnis nelankstumą.

Techniniai duomenys:

【Geri】Kilimas juosta ,didelis atsparumas tempimui, stiprus sukibimas, atsparumas traukimas, nėra lengva nuimti, atsparus vandeniui, atsparumas temperatūrai, be likučių po ašarojimas off, ir nebus pažeisti grindų paviršiaus,plonas ir nematomas.Ji turi sukibimo su kietmedžio grindų ar keraminių plytelių paviršiaus, fiksuotas kilimas nebus perkelti.

【KELIĄ LAPELIAI】Tai dvipusė juosta bus užtikrinti, kad kilimai yra saugiai pritvirtinti prie žemės, neleisti augintiniams, vaikams, suaugusiems ir vyresnio amžiaus žmonės iš paslysti ar nukristi.Juosta taip pat užtikrinti, kad kilimai gulėti ir ne susirangyti, išvengti užkliuvimo ar nukristi daugiau nei nelygios skyriuose kilimas.Kilimai, kad guli taip pat lieka savo geriausios būklės ilgiau, kai pritvirtintas su tokia juosta apačioje.

【PLATUS】Tai dvipusis kilimų juosta klijuoti grubus ir lygaus paviršiaus ir išlaikyti snukio eismo ir siurbimas.Jis gali būti naudojamas užtikrinti kilimai, dembliai, durų kilimėliai, automobilių kilimėliai, taip pat kiliminės dangos su kietmedžio, medienos, akmens, plastiko.

【LENGVA TAIKYTI,】 Pirmąjį savo paviršiaus kruopščiai.Tada, iškirpti suma juosta jums reikia, pašalinti vienos pusės palaikymą ir taikomos kilimas (ar kitų paviršių).Galiausiai, pašalinti antrojo pagrindo ir paspauskite tvirtai ant grindų (arba bet kokių kitų paviršių).Tai padės išlaikyti kilimai tvirtai nusprendė vietoje.Tačiau, jei jums reikia atsigriebti juosta pertvarkyti arba , lipnios bus sugalvoti be griauna savo grindų ar kitų paviršių.

Pakuotė:

1x Audinio Pagrindo Juosta

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimas, produktų paveikslėliai gali šiek tiek skirtis nuo tikrosios spalvos.

2. Produkto dydis išmatuotas rankiniu būdu, prašome leisti 1-2cm skirtumas, ačiū už jūsų supratimą!

sku: s392900

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Juostos Tipas Kaitinimo Juosta
Parama Dropshipping & Didmeninės
Pavadinimas Stiprią Fiksaciją, Dvipusis Audinys Bazės Juosta
Vežimas Nemokamas pristatymas straipsniai
Medžiaga Medžiaga Bazės
Modelio Numeris Stiprios Fiksacijos Dvipusis Audinys Bazės Juosta
Kilmės Žemyninė Kinija
Nelankstumą stiprus nelankstumą
Tipas juosta

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…