Aušinimo Skysčio Perpildymo Bakas Aliuminio Radiatorių Perpildymo Bako Gera, Radiatorių Sandarinimo Rezervuaro Talpa Aušinimo Skysčio Lygio Stebėjimo Automobilį

0 Reitingai
€194.37 €388.73

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Šiame skystyje atkūrimo bakas yra skirtos laikyti aušinimo skysčio perteklių ir išvengti perkaitimo.Ji yra paprasta diegimo procesas, kuris nereikalauja jokių gręžimo ar pjovimo.Ji yra taip pat lengva valyti ir prižiūrėti su skaidriu dizaino ir išleidimo kaištį.Prieš perkant, prašome įsitikinkite, kad jūsų automobilis turi pakankamai vietos, montavimas.Šis produktas pagerina variklio darbą, reglamentuojantys aušinimo skysčio lygio ir spaudimo.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Aušinimo skysčio Perpildymo Bakas

Produkto spalva: juoda/sidabrinė

Produkto specifikacijos: 1L/2L

Produkto bruto svoris: apie 0.633 kg/0.903 kg

Gaminio medžiaga: aliuminio lydinys

Pakavimo Sąrašas:

Aušinimo Skysčio Perpildymo Bakas*1

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Geras Antspaudas ] Perpildymo bakas turi sandarinimo žiedo tarpiklis, kuris užtikrina gerą antspaudas ir supaprastina diegimo procesą.Ji taip pat yra pagaminti iš kokybės aliuminio ir suvirinti TIG, patvarumo ir patikimumo.

2.[ Magnetinis išleidimo Kištukas ] Tai perpildymo bakas leidžia jums patikrinti aušinimo skysčio lygį greitai, todėl galite ištuštinti surinkimo rezervuarą, kai būtina.Ji taip pat apima magnetinis išleidimo kaištį ant dugno, kad lengviau valymo ir priežiūros darbai.

3.[ Wide Suderinamumo ] Tai perpildymo bakas tinka daugumos automobilių ir sunkvežimių.Ji turi daug acity, kuris mažina savo pakeitimo dažnį.Jis taip pat sumažina valymo laiką, užkertant kelią aušinimo skysčio nuotėkio ir perkrautas.

4.[ Pagerina Variklio darbą ] Tai perpildymo bakas yra būtina turėti bet kurį automobilio savininkas, kurie nori išplėsti variklio gyvenimo ir veiklos.Ji pašalina anglies ir dumblo nuo įsiurbimo sistemos, kurios gali užkimšti ir pakenkti engine.By laikyti variklio be žalingų indėliai, šis produktas padidina variklio našumą ir galią.

5.[ Vaidmuo ir Paskirtis ] Tai perpildymo bakas padeda išlaikyti variklio temperatūra stabili, leidžiant, kad aušinimo skysčio plėstis ir trauktis.Kai variklis įkaista, perkrautas bakas gauna perteklinis skystis iš radiatorių per slėgis .Kai variklis atvės, skystis grįžta į radiatorių.

sku: s362942

Specialios Funkcijos Aušinimo Skysčio Perpildymo Bakas
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Medžiagos Tipas Aliuminio lydinys
Modelio Pavadinimas Aušinimo Skysčio Perpildymo Bakas
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…