Spalvinga Gėlių, Augalų Gobelenas Derliaus Žolės Gobelenas Laukinių Gėlių Siuvinėjimas Sienos Kabo Gamtos Peizažas Gobelenas, Miegamojo

0 Reitingai
€3.33

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vove yra pasiryžę žmonės realaus gyvenimo jausmą, todėl jums jaustis kvėpavimo meno ir grožio.

xcellent Apdailos ir Ideali Medžiaga

Baigti išvaizdą jūsų kambarys su šių sienų apmušalai.Šis gobelenas yra pagamintas iš 100% mikropluošto audinio.Jis yra lengvas; jūs galite pakabinti šis audinys plakatas ant sienos lengvai.

Lengva Priežiūra, Jokio Blukimo!

Galite skalbimo mašinų jūsų sienos siuvinėjimas subtilus ciklas.Tai džiovintuvas saugus ant mažos ugnies.Dar kartą, jūs galite geležies ant mažos girdėsite, kai jums reikia.Realistiškas spalvas ir aiškus vaizdas išliks po keleto plovimų.

Nekenksmingas aplinkai: Mes naudojame aukštos kokybės ekologišką rašalo Skaitmeninis Spausdinimas, geriau nei PVC, vinilo ar plastiko gobelenas.Teikti sveiką aplinką jums ir jūsų šeimai.

Dekoratyviniai ir Universalus

Sukurk savo kambario, bendrabučio, ir bet kurioje vietoje norite, kad su šiomis aukštos kokybės ir super minkštas gobelenai.Jei esate pavargę, tuščias ir nuobodus sienos, tiesiog pakabinti siuvinėjimas ant sienos ir sukurti gražią aplinką.Visi gali rasti skoningas gabalas tarp tūkstančių įvairių modelių.

Gaminio Dydis:

29x37 cm

40x60 cm

51x60 cm

60x80 cm

Pateikti keturių dydžių, siekiant patenkinti savo arenoje

PAKETŲ SĄRAŠO:

1* gobelenas

2* Kabo įrašus

2* Nagų Kabliukai

4* dvipusės juostos

SKELBIMAS:

Prašome Plauti Tai Siuvinėjimas Mašina Arba Rankomis Šaltame Vandenyje.Geležies, Esant Žemai Temperatūrai, Prašome Don ' t Baliklis.Sužinokite daugiau apie šią prekę

sku: s31260

Technics Megzti
Medžiaga 100% Poliesteris
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelis SPAUSDINTI
CN Zhejiang
Modelio Tipas Portretas
Formos Aikštė
Stilius Modernus Stilius

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…