Automatinis Vandens Patrankas 3 Kartus Teleskopinis Vandens Vamzdžių Slėgio Putų Automobilių Didelio Slėgio Vandens Patrankas Plovimo Pistoletai Auto Sode

0 Reitingai
€93.97 €187.94

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto pardavimo taškas:

1. Visiškai automatinis vandens patrankas, didelis srautas ir stiprus momentums;

2. Vidaus struktūra yra naujai pagerėjo, vienu mygtuko paspaudimu pereiti, paprastos konstrukcijos, įvairios vandens-pavyzdžiui, paraudimas, nėra sunkus;

3. Du kartus hermetizavimo, purvas nuplaunamas daugiau švariai;

4. Sąsajas yra tvirtai pritvirtinti, ir nėra baimės dėl vandens pratekėjimo;

5. Du kartus hermetizavimo mechanizmas, išpumpuoti didelis vandens srautas, paspauskite jungiklį į spray-aukšto slėgio vandens srovė iš karto, lengvai ir kruopščiai nuplaukite purvą.

Produkto Specifikacijos:

Tipas: automobilių didelio slėgio vandens patrankas

Medžiaga: aliuminio lydinys + ABS

Spalva: tamsus

Naudojimas: automobilių plovimo vandens patrankas

vandens patrankas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pagaminti iš Kokybiškų Medžiagų: Automatinis Vandens Ginklai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, vidaus struktūros yra aliuminio lydinys + ABS, ir ginklai, korpusas pagamintas inžinerijos plastiko, kuris yra stiprus ir patvarus.

2.Profesinio Meistriškumo: Visiškai automatinis vandens patrankas naudoti profesionalų dizainą, stiprus momentums, naujas patobulintas vidaus struktūrą, vienu mygtuko paspaudimu pereiti, paprasta ir lengva naudoti.

3.Mažas ir Lengvas: 3 kartus teleskopinis vandens vamzdžių slėgio putų pagamintas iš aliuminio lydinio ir plastiko, todėl jį lengva nešiotis, lengvas ir lengva saugoti.

4.Klasikinis Dizainas: Vandens Patrankas yra suprojektuotas su dvigubu hermetizavimo mechanizmas, kuris siurbliai iš didelio vandens srautas.Paspauskite jungiklį akimirksniu spray-aukšto slėgio vandens srovę, ir sąsajos yra tvirtai sujungtos, todėl nėra baimės dėl vandens nuotėkio.

5.Nerimauti nemokamai Po pardavimo: Mes teikiame 24 valandų nerimauti nemokamai po pardavimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės.Mes atsakysime per 24 valandas ir gali pasiūlyti profesionalią techninę pagalbą.

sku: s2762

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…