110V Temperatūra Ginklą 300W Nešiojamu Šilumos Gun Greitas Šilumos Nešiojamas su Patvirtinamuosius Sėdynės, "PASIDARYK pats" Trauktis Plastiko Gumos Antspaudas

0 Reitingai
€10.91 €21.84

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

110V Elektros Šilumos Gun 300W Temperatūra, Ventiliatoriaus Greitas Šilumos Nešiojamas su Patvirtinamuosius Sėdynės, "PASIDARYK pats" Trauktis Plastiko Gumos Antspaudas

Savybės:

1.Universalus "PASIDARYK pats" Priemonė: Tai 110V Japoniško stiliaus hot air gun yra puikus įvairių "PASIDARYK pats" projektai, tokie kaip minkštas molis formavimas, gumos antspaudas įspaudas, trauktis wrap plombavimas, ir daugiau.Tai universalus įrankis, skirtas kūrybos entuziastai.

2.Efektyvi Aušinimo Sistema: Įrengtas, su dual ventiliacijos angas iš abiejų pusių, tai elektros, šilumos gun funkcijų, puikus aušinimo sistema.Jis efektyviai sumažina vidaus temperatūrą, pailgėja gyvenimo trukmė įrankis ir užtikrinti saugų naudojimą.

3.Saugos Maitinimo Jungiklis: temperatūra ginklą yra įmontuotas saugos maitinimo jungiklis, kad būtų išvengta atsitiktinio suveikimo ir užtikrina naudotojų saugumą.Ji suteikia ramybę, o darbo savo "PASIDARYK pats" projektai.

4.Greitas kaitinimas: Su greito šildymo pajėgumus, ši įtaka šilumos pūstuvas greitai įkaista virš 200°C (392°F).Ji šildo ne kartą, todėl galėsite efektyviai dirbti be deginti savo rankas.

5.Patogus Dizainas: Pagamintas iš nerūdijančio plieno, šis mini šilumos gun gali stovėti vertikaliai ant stalo, ar bet kokio plokščio paviršiaus.Jame yra 90° pasukti rankena, patogi rankena ir lengvai manevringumo naudojimo metu.

Specifikacija:

Sertifikavimo: NONE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Vardinė Įtampa: 110V

Modelio Numeris: Šilumos Gun

Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"

Kištuko Tipas: Japonų Plug

Dydis: 225*42*42mm/8.86*1.65*1.65 colių

Produkto Galia: 300w

Oro Išleidimo Kalibras: 11mm/0.43 į

Temperatūra: >200℃

Laido Ilgis: 90cm/35.10 į

Produkto Naudojimas: Švelnus Keramikos, Dy Gumos Antspaudas Išgaubti Milteliai, Pagalbos, Šilumos Susitraukianti Lapas

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1*Elektros Šilumos Gun

sku: s2758

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Vardinė įtampa 110V
Modelio Numeris Šilumos Gun
Prekės Pavadinimas HOSPORT
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…