Lietaus Doorbell Apsauginis Dangtelis Smart Domofonas Vaizdo Durų Telefonu Skambinti Rainproof Atveju Priekinių Durų Video Bell

0 Reitingai
€15.91 €31.82

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Rainproof Dizainas: doorbell lietaus, gali veiksmingai apsaugoti skambinti nuo lietaus, todėl pailgėja tarnavimo durų skambutį.

Aukštos klasės Medžiagos: Šis lietaus, yra pagamintas iš aukštos kokybės lydinio medžiagos, kurios turi didelį patvarumą ir atsparumą korozijai, gali pralenkti daugumą blogas oras, ir užtikrinti, kad skambinti yra visada geros darbo sąlygos.

Paprastas Montavimas: skambinti lietaus priima paprasta įrenginio konstrukcija, tiesiog padėkite jį ant durų skambutį, ir jokios priemonės yra reikalingos.Diegimo procesas yra greitas ir paprastas, ir ji veikia su bet kuriuo durų skambutį.

Išskirtinį Išvaizdą: lietaus, priėmė išskirtinį išvaizdą dizainas, kuris yra madinga ir graži, ir gali būti puikiai doorbell, pridedant jausmą grožio savo namuose.

Praktinę Funkciją: be rainproof funkcija, skambinti lietaus, taip pat turi kitų praktinių funkcijų.Ji gali veiksmingai užkirsti skambinti nuo vandalų ir užtikrina saugumą jūsų šeimai.Tuo pačiu metu, ji taip pat gali užkirsti kelią į durų skambutį mygtuką iš palietė klaidą ir išvengti nereikalingų trikdžių.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vaizdo Doorbell Lietaus

Medžiaga: Alloy

Spalva: Juoda

Dydis: 14.5*8.7*6.5 CM/5.7*3.42*2.55 Į (vidut.)

Naudojimas: Universalus

Pakavimo Sąrašas:

1 * Vaizdo Doorbell Lietaus

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

sku: s275645

Skambinti Tipas Belaidžio
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…