Motociklų Kovos Vagystės Rinkinys 315MHz Motociklų Signalizacijos Sistemos 12V Motociklą Atrakinti Prietaiso Nuotolinio Valdymo pultą Smart Lock, Automatinis Motociklas

0 Reitingai
€5.23 €10.89

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Motociklų Signalizacijos Sistemos 315MHz Motorolerių Apsaugos Sistema, Rinkinys 12V Motociklą Atrakinti Prietaisą, Automatinė apsaugos nuo Įsilaužimo Signalizacijos ir Automatinis Motociklas

Ypatybė:

1. Aukštos kokybės Signalo Sistema: motociklo kovos vagystės komplektas yra aukštos kokybės, didelės talpos signalizacijos garsiakalbis ir kompaktiškas, tačiau galingas 120dB pjezoelektriniai signalas, kad gali gąsdinti nuo vagių ir įspėti laiku.Tai suteikia patikima ir veiksminga apsauga nuo vagystės.

2. Smart Vibracijos Nustatymą: Įrengta pažangių signalizacijos sistema, kuri automatiškai aptinka vibracijos dažnį, šis motociklų signalizacijos sistema užtikrina maksimalų saugumą jūsų motociklo.Jis gali aptikti net menkiausią judesiai ir sukelti pavojaus signalą, perspėti apie galimą vagystę.

3. Nuotolinio Perjungimo/Blokavimo: Su nuotolinio valdymo pulteliu, šis motoroleris, apsaugos sistemos komplektas leidžia lengvai perjungti ir užrakinimas nuotoliniu būdu.Tai reiškia, kad jūs galite įjungti arba išjungti signalizacijos sistemą, be fiziškai šalia motociklo.

4. Tvirtas ir atsparus Vandeniui: Pastatytas atlaikyti spaudimą ir vandens, šis motociklas imobilaizeris yra tiek tvirtas ir atsparus vandeniui.Tai užtikrina, kad ji bus ir toliau veiktų tinkamai, net ir atšiauriomis oro sąlygomis.

5. Mažas Energijos Suvartojimas: Šis motociklas atrakinti įrenginys yra mažas energijos suvartojimas, o tai reiškia, jis neturės įtakos jūsų motociklo baterija.Tai leidžia ekonomiškai efektyvus ir patogus sprendimas, skirtas apsaugoti jūsų motociklą.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Sertifikavimo: NONE

Tipas: Anti-Theft Prietaiso Dvipusis

Žanras: Security Alert

Rūšies Priedas: Specialieji Dalys Anti-Theft Prietaisas

Tipo Nuotolinis Valdymas: Be LCD Nuotolinio Valdymo

Nuotolinio Valdymo: Taip

Spalva: Juoda

Garso decibelų: 125dB

Produktą įtampa: 12V

Dažnis: 315MHz

Priimančiosios dydis: 6.8 x 6.3 x 2cm/2,7 x 2.5 x 0.8 colių

Vandeniui lygis: IP68

Aprašymas:

1. Užrakto mygtukas: Norėdami užtikrinti apsaugą nuo vagystės, pagrindinis padalinys garso signalą, kurį vibracijos po trijų sekundžių.

2. Atrakinti raktas: padidinti saugumą.

3. Žiedas mygtuką: rasti, motociklai, spustelėkite mygtuką, ir kalbėtojas bus žiedas, kad jie žinome, apytikslę vietą, kai motociklas yra automobilių stovėjimo aikštelė.Taip pat galite skambinti pagalbos, jei jums gauti į bėdą.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1 x Universaliuosius

1 x Garsiakalbis

1 x naudojimo Instrukcija

2vnt x Nuotolinio Valdymo pultas

2vnt x Lipdukai

sku: s243054

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…