Pripučiami Šampūnas Baseino Plaukus Plauti Dubenyje Savarankiškai Skalbimo Lengvas Pripučiami Plovimo Stotis Senjorams Bedridden

0 Reitingai
€137.63 €275.26

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Žmonės, kurie yra bedridden, neįgaliųjų, arba yra ribotas, gali būti sunku plauti plaukus.Norėdami atlikti šią užduotį, paprasčiau ir patogiau, Pripučiami Plaukų Plovimo Baseino buvo sukurta.Naudojamos medžiagos, kad šis baseinas yra lankstus ir minkštas, liejimo į galvą ir kaklą.Vanduo yra sugrįžti į kriauklę, kurią nukreipimo griovelių dizaino.Jis puikiai tinka vyresnio amžiaus žmonėms, jų globėjams, arba asmuo, kuris turi paprastą ir nešiojamų plaukų plovimo tirpalo.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Spalva: , balta

Tinka kaklo dydis: apie 26-42cm/10.2-16.5 į

Tinka minios: skirtas nėščioms moterims, pagyvenusiems žmonėms, vaikams ir žmonėms, kurie yra nepatogu plauti savo plaukus

Atsargumo priemonės:

1. Infliacijos problema: produktas gali būti pripūstos iki 70-80%, paliekant tam tikras erdvės susitraukimas, tai nereikia išpūsti per daug

(Ypač vasarą): Jeigu produktas yra pernelyg išpūstas, ji bus sukelti rimtų problemų, pavyzdžiui, vidaus krekingo arba patinimas produktas.

2. kvapas problema:

Visi produktai yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų.Kai naujasis produktas yra tik gavo, ji bus kvapas šiek tiek ne pirmą kartą.Išpūsti jį ir įdėkite jį į vėdinamoje vietoje.Po dviejų ar trijų dienų, kvapas bus palaipsniui išnyks.

3. priežiūros klausimai:

Nėra skalbimo mašinų, vengti sąlyčio su aštriais daiktais naudojimo metu; naudoti žiemą, atkreipkite dėmesį į minkštinimo šiltu vandeniu arba patalpose prieš naudojimą; išvengti per didelės infliacijos ir naudojimo metu, taip, kad nedarytų įtakos tarnavimo laiką, todėl eilių arba išsipūtęs.

4. Oro nuotėkis remontas:

Naudojimo metu, jei ji yra pradurta kietu daiktu, jis gali būti remontuojamos su patch sąlyga.Leiskite orą iš produktą prieš naudojimą nuvalykite pažeistas dalis gera, supjaustyti remonto lapą į tinkamo dydžio šiek tiek didesnė už žalą, nuplėšti remonto lapo, ir atkreipti dėmesį į išspausti iš oro burbuliukų, remontas lapo, kai įklijuodami, kad remonto paviršius yra lygus ir klijavo Laukti 20 minučių, naudoti.

Pakavimo Sąrašas:

1*Šampūnas baseino

1*Vandeniui atsparus žiedas

1 pora* riešo vandens stop žiedas

1*Siurblys

1*1,5 m teleskopinis vamzdis

1*pvc pleistras

1*saugojimo krepšys

1*Instrukcija

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Multi Programos: Ar esate nėščia, pagyvenusių, neįgalių, ar turi vaikų, kurie negali plauti savo plaukus, arba palikti savo vežimėlį, tai pripučiami šampūnas baseino yra puikus pasirinkimas už jus.Ji yra nešiojama, šampūnas, baseinas, leidžia plauti plaukus patogiai bet kurioje vietoje ir laikysena.

2.Patogi: Šis pripučiami šampūnas baseino funkcijos nukreipimo išpjovos, kad vadovai vandens atgal į kriauklę, todėl jūs galite plauti plaukus su lengvumu.Ji taip pat saugo nuo vandens teka į kaklą, apsaugoti savo drabužius ar kėdės iš gauti šlapias.

3.Lengvai Nutekėtų: lengvai drenažo, šampūnas baseino yra įrengtos, su nutekėjimo.Jūs galite prisijungti šampūnas baseino tiesiogiai kibiras lengva drenažo ir išvengti vandens kaupimosi vandens laikymo maišą, kuris neduos sunki našta jūsų pečių.

4.Kūrybos Dovana: Duoti savo draugo ar šeimos narys, tai pripučiami šampūnas baseino, kuris gali padėti juos plauti savo plaukus lengviau, jei jie turi ribotas mobilumo.Jis yra patogus ir dėmesingas dovana, kuri gali pagerinti savo vonios patirtį ir gerą savijautą.

5.Nešiojamų Dizainas: Šį pripučiami šampūnas baseino yra plonas ir lengvas, ir gali būti lengvai sulankstyti storis 3 cm, todėl jį lengva nešiotis ir laikyti.Galite jį naudoti bet kur, be pradėjimo vietos, ir laikyti jį krepšyje arba travel kit, kai jo nenaudojate.

sku: s215653

Modelio Numeris Pripučiami Šampūnas Baseino
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Eco-Friendly

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…