ISKYBOB Moterų Slim Piniginė su Kortelės Turėtojo Kartus Sagtis Mažos Piniginės Nešiojamų Banko Kortelę, Vairuotojo pažymėjimą Ultra Light Maišelį 2023 Naujas

0 Reitingai
€4.54 €8.40

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Į paketą įeina: 1 * kortelė pakuotėje

Produkto specifikacijos:

Medžiaga: PU oda

Dydis: 110 * 83mm

Spalvos: ruda, juoda, žydra, rožinė, violetinė, raudona

ISKYBOB Moterų Slim Piniginė su Kortelės Turėtojo Kartus Sagtis Mažos Piniginės Nešiojamų Banko Kortelę, Vairuotojo pažymėjimą Du Viename Ultra Light Krepšys

Produkto savybės:

1. Plonas ir lengvas: Ši kortelė krepšys yra lengvas dizainas, todėl lengva nešiotis.Ar pateikti kišenėje, piniginėje ar rankinėje, ji neužims daug vietos, todėl jį patogu jums atlikti savo banko kortelę, vairuotojo pažymėjimą ir kitus dokumentus bet kuriuo metu.

2. Dviguba nuolaida dizainas: Ši kortelė, maišelis priima dvigubą nuolaidą projektavimo, suteikiant daugiau vietos ir telpa kelias banko korteles ir dokumentus.Jūs galite lengvai pasiekti ir prieiti prie savo korteles ir dokumentus, lankstymo ir išlaisvinti juos, organizuoti jų tvarkingai jūsų kortelės maišelį.

3. Daugiafunkcinis dizainas: be to, saugoti banko kortelės, vairuotojo pažymėjimai, ši kortelė krepšys taip pat turi papildomas funkcijas.Jis ateina su maža erdvė, skirta saugoti monetų, čekių ar kitų mažų elementų, todėl jį patogiau nešioti.

4. Aukštos kokybės medžiagos: Ši kortelė, maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinti, patvarumas ir atsparumas dilimui ilgalaikiam naudojimui.Kruopščiai vadovas susiuvimo ir išskirtinį meistriškumą, kad jos išvaizda išskirtinį ir pilnas mados pojūtį.

5. Ultra lengvas ir Plonas: Ši kortelė, maišelis yra labai lengvas ir plonas, beveik nepalikdami jokio svorio ar storis.Tiems, kurie mėgsta keliauti šviesos, tai kortelė, maišelis yra idealus pasirinkimas.Ar tai kasdien apsipirkti ar keliauti, ji gali lengvai patenkinti jūsų poreikius.

Dėmesio:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas apie 1-3cm.Dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtingų monitorių, įsidėmėkite, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva projekto.

sku: s203482

Uždaryti Tipas Hasp
Elemento Plotis 8.3cm
Lytis MOTERIS
Medžiagos Sudėtis PU Odos
Naudoti Kredito Kortelės
CN Šanchajus
Kilmės Žemyninė Kinija
Pagrindinė Medžiaga Lakinės Odos
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
Formos DĖŽUTĖ
Kilmės Vieta Kinija (Žemyninė)
Elemento Ilgio 11cm
Stilius Mados
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris Kortelės Turėtojas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…