Kaklo Šilčiau Šildomos Šalikas Saugus Šildymo Kaklo Šilčiau Snood Žiemą Šiltas Šalikas Slidinėjimo Žygiai Dviračiais Laipiojimo Lauko Sporto

0 Reitingai
€2.32 €3.41

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Šildomos Kaklo Šilčiau Šalikas yra saugus, minkštas, patogus ir praktiškas.Žiemos Kaklo Šildomos Šilčiau tinka vyrams ar moterims.Jūs galite suteikti, kad tai kažkas, kas visada yra šaltos, jį išlaikyti šiltą šaltą žiemą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Trijų pavarų Reguliuojamas Šildymas Šalikas ant Kaklo Šilčiau

Dydis: 26*14cm/10.2*5.5

Spalva: Juoda

Medžiaga: vilna + šildymo lapas

Svoris: 0.09 KG

Pastaba: Šis produktas nėra maitinimo bankas

Pakavimo Sąrašas: Šildomos Šalikas Ant Kaklo Šiltesnis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikima Medžiaga: Pagaminti iš restorano vilnos ir šildymo plokštėmis, Kaklo Šilčiau Šildomos Šalikas yra saugus, minkštas, patogus, ergonomiškas, ir suteikia ilgalaikį šiluma.

2.Greitas Šildymas: Žiemos Skara Šildomos Kaklo Šilčiau būtina šaltą žiemą.Patogu naudoti su sumania perjungti USB maitinimo.Funkcija, greitas šildymas, Šildomos Šalikas bus išlaikyti jūsų kaklo, žiemą šilta.

3.Lankstus Temperatūros Režimai: Šildomos Kaklo Šilčiau Šalikas yra saugi ir patikima. 3 reguliuojamas temperatūros režimai, t. y. pirmą temperatūra 42C, antra pavara. 48C, ir trečiųjų temperatūra Bloko temperatūra raudona 55C.Pažangi vieno mygtuko šildymo palaikymą greitai šildymo insecond.

4.Praktinių Kaklo Šilčiau: Šildomos Šalikas ant Kaklo Šilčiau pasižymi anti-nuotėkio dizainas.Žiemos Kaklo Šildymo Šalikas gali būti nuplauti kelis kartus, mašina.Išsaugoti nerimauti ir pastangų.

5.Prasminga Dovana: Noriu prasmingą dovaną?Žiemos Kaklo Šildomos Šilčiau unikalią dovaną Padėkos, Kalėdų, Naujų Metų, ir gimtadienius, savo šeimos, draugų, giminių ir kolegos!

sku: s1970

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga MEDVILNĖS
CN Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…