Virtuvės Purškimo Butelis, Orkaitės Valiklį, Virtuvės Puodai ir Pan Cleaner Valymo Plytelės Virtuvės Ventiliatorių

0 Reitingai
€16.92

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

SCIE999 Virtuvės Purslų Putų Purškimo Tabletės Pašalina Virtuvės Tepalas Cleaner Virtuvės Kaitlentės Viryklės Gaubtai SCIE999

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Galingas Valymo Veiksmas: Mūsų Purslų Putų Purškimo Orkaitės Valiklį, yra specialiai sukurta siekiant spręsti užsispyręs riebalų ir nešvarumus nuo jūsų orkaitės, palikti jį putojantis švarus.Su savo galinga valymo veiksmų, ji be vargo pašalina dėmes sunku ir kepti ant likučių, sutaupyti laiko ir pastangų.

Universalus Naudojimas: Mūsų Virtuvė Purslų Putų Purškimo Tabletės yra ne tik veiksmingas valymo orkaičių, bet taip pat dirbti stebuklai ant virtuvės puodai ir keptuvės.Šis universalus valiklis skirtas pašalinti virtuvė tepalas ir nešvarumus, užtikrinti, kad jūsų virtuvės lieka nesugadintas sąlyga.Tai būtina turėti kiekviena virtuvė.

Patogus Purškimo Butelis: Mūsų Virtuvė Purškimo Butelis, Orkaitės Valiklį, suteikia patogią ir netvarka-nemokamas būdas taikomas švaresnis.Purškimo butelis dizainas leidžia lengvai ir tiksliai programą, užtikrinant, kad jums gali taikyti konkrečiose srityse, be eikvoti bet produktas.Tai puikus įrankis lengvas valymas.

Universalūs Valymo Sprendimas: Mūsų Visų Tikslas Virtuvės Cleaner yra jūsų go-sprendimas putojantis švarus virtuvė.Ji veiksmingai pašalina riebalus, purvą ir dėmes nuo įvairių paviršių, įskaitant puodai, viryklės puodo dugnas, plytelės, ir virtuvės ventiliatorių.Tik su vienu siurbliu, jūs galite kovoti su kelių valymo darbai, todėl yra universalus ir laiko taupymo pasirinkimas.

Saugus ir Veiksmingas: Mūsų Virtuvės Kaitlentės Viryklės Gaubtai Cleaner " yra specialiai sukurtos naudoti ant visų tipų virtuvės paviršių.Tai kietas tepalas ir nešvarumus, tačiau švelnus jūsų kaitlentės, viryklės gaubtai, ir kitas subtilus paviršių.Būkite tikri, kad jūs galite pasiekti, kad nuodugniai valyti, nesukeliant jokios žalos.

Specifikacija:

Tinkamumo laikas: 3 metus

Grynasis Kiekis: 500ml

Pastabos: Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realus.

Komplektą Sudaro:

1 * Mazuto Cleaner

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes jums siūlome, arba free express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

sku: s19683

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…