Mielas Šaldytuvas Magnetai, Gyvūnų Formos, Šaldytuvas Magnetai, Animacinių Filmų Magnetai Lenta Magnetas Namų Dekoro

0 Reitingai
€2.10 €4.21

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

1. Šaldytuvo Magnetai yra pagaminti su stipriu magnetu, kuris yra idealus turėti nuotraukų, dokumentų, paveikslėlių ar vaikų meno kūrinius, ir šeimos nuotraukas.

2. Soft-touch Šaldytuvas Magnetai Mielas, kad bus ne palikti dėmes, įbrėžimams, arba sugadinti paviršių.Ji gali būti lengvai taikomi metalo, nerūdijančio plieno, arba magnetinių paviršių.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Mielas Magnetai

Specifikacijos: antis, lokys, medžio tinginys, avių (pasirinktinai)

Medžiaga: PVC, magnetas

Svoris: apie 20g

Produkto dydis: 4*4*1cm

Produktų Sąrašas:

1* Mielas Magnetas

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Stiprus Adsorbcijos】, Nes atgal Šaldytuvo Magnetai yra įmontuotas magnetas, ji turi didelį adsorbcijos talpa, yra tvirta ir nėra lengva nukristi, ir gali būti tvirtai adsorbuotos ant lygaus geležies paviršių.

2.【Kad Kambaryje Spalvinga】Su animacinių filmų gyvūnų formos dizainas, animacinių filmų Mielas Šaldytuvas Magnetai yra daug spalvų, kurios gali padaryti jūsų vietos daugiau spalvinga.

3.【Daugkartinio naudojimo Medžiagos】animacinių filmų Šaldytuvas Magnetai pagaminti iš PVC ir magnetas medžiaga yra minkšta liesti, stiprus, daugkartinio naudojimo, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

4.【Idealus Pateikti】Šaldytuvas Magnetai Mielas yra ideali pateikti šeimos ar draugų gimtadienius, jubiliejus, Kalėdų, Padėkos, naujieji Metai, vakarėlių ir kitų švenčių.

5.【Masto Programos】galite naudoti Mielas, Magnetai ant šaldytuvai, mikrobangų krosnelės, pašto dėžutes, kartotekų spintos, indaplovės, garažo durų bei kitų metalinių paviršių.

sku: s19586

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…