Batų Skalbimo Maišelis Džiovinimo Batai Greitai 2vnt Skalbinių Krepšys Sneaker Skalbimo Mašina Organizatorius Kvėpuojantis Šeniliniai Batų Krepšiai

0 Reitingai
€17.83 €35.65

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Venkite Batų Žalos : Tai batų plovimo maišelis apsaugo jūsų batai iš vis, pažeisto ar nusidėvėjusio skalbimo metu.Ji taip pat apsaugo batų deformacijos ir blukimas, išlaikyti savo batus švarų ir šviežią ilgą laiką.

2. Patvarus Šeniliniai Medžiaga : Šis batų skalbimo maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės Šeniliniai medžiaga, kuri gali atlaikyti daug plauna be ašarojimas arba išblukimo.Ji saugo jūsų batus nuo sugadinimo ir saugo juos, švari ir šviežia.Tai patikimas pasirinkimas valyti batus.

3. Lengva Naudoti Ir Laikyti: Tai sneaker skalbimo mašina maišelis tinka daugumai batų dydžių ir formų.Jūs galite lengvai įdėkite jį į skalbimo mašiną, ir gauti savo batus, švari ir šviežia.Ji greitai džiūsta, taip pat lengva sudėti ir laikyti, o ne užima vietos.

4. Džiovinimo Batai Greitai: Tai batų skalbimo mašina maišelis gali išvengti deformacijos ir išlaikyti figūrą jūsų batus, o valymo ir džiovinimo juos greitai.Ten yra skylė į maišą, kuri leidžia vandeniui nutekėti ir orui cirkuliuoti, todėl lengvai išdžiūti.Taip pat galite pakabinti jį ant drabužių džiovykla patogumui.

5. Orui Ir Higieniškas: Tai batų maišelį, skalbimo mašina turi gerą vėdinimą ir tvirtas užtrauktukas, kuris gali apsaugoti batus nuo kritimo iš neto.Ji taip pat gali užkirsti kelią batai iš vis užteršto kvapo ir saugo juos, švari ir šviežia.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: Batų Skalbimo Mašina Krepšys

2. Medžiaga: Šeniliniai

3. Dydis: apie 23 * 17cm/9.1 * 6.7 į

4 .Stilius: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas: Batų Skalbimo Mašina Krepšys * 1

Pastaba:

1. Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

sku: s1895

Stilius Modernus Stilius
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Poliesteris

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…