4 Pakopos ant kitos Batų Džiovykla,Sustiprinta Nerūdijančio Plieno Laikymo Organizatorius Dulkėms Lengvas Batų Džiovykla už Prieangis ir Prieškambario

0 Reitingai
€62.58 €89.40

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Daugiafunkcinis---tai stalčiuko Yra Ne Tik Batus, Jūs galite taip Pat Vieta Kai Cd Ar Mažų Dalykų, Kad Reikia Būti Prieinami Kasdien, pvz., Žaislai, Knygos, Augalai.Ji taip Pat Gali Būti Stendas Jūsų Vertingų kolektyvų.

Vietos taupymas---Pridėti didžiulė organizacija, ir sumažinti batų netvarką, o yra elegantiškas, tuo pačiu metu.Labai aspektą, todėl tai puikus saugojimo sprendimas jūsų prieangis, Fojė, Spinta, Spinta, Bendrabutyje, Kiemo, Spinta, Garažas ir kt.

Tvirta Konstrukcija---pagamintas Iš Metalinių Vamzdžių Ir Plastiko.kuri Leidžia Šio Batų Stovo Apkrova Daug Sunkesnė Muito Ir patvaresni, O Naudojant.ir Metalinių Vamzdžių, Nėra Rūdžių Arba Ardo Su Normaliomis naudojimo sąlygomis.

Lengva nustatyti---Jokių specialių įrankių, reikalingų šio batų džiovykla, Tiesiog akimirksniu kiekviena pakopa kartu.Tai lengva valyti ir prižiūrėti, galite naudoti drėgnu skudurėliu, brūkšnys tiesiogiai.

Įsipareigojimas---kokybė ir aptarnavimas yra mūsų prioritetas.Susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, Mes siūlome geriausią klientų patirtį įmanoma.

DYDIS

Aukščiausios Kokybės Medžiagos

Sustiprinta tvirtas pp jungtys,batų džiovykla struktūra yra mažos ir stabilios.Lengvas Montavimas

Lengva nustatyti, ar išardymas ir atėjo su papildomų dalių, ir montavimo instrukcija.Pašalinti 1 sluoksnio, kad tilptų aukšti kulniukai arba batai, Pritaikoma bet kokio dydžio.Daugiafunkcinis

Batų džiovykla galite įdėti į jūsų vonios kambarys, clo

nustatyti, prieangis, miegamasis, balkonas ir daugiau pla

ces.

Ši erdvė taupymo batų džiovykla taip pat galėtų būti įdėti

kampe arba salėje ar garaže, batų džiovykla.

Šiltas Patarimai

1.Prašome surinkti kantriai organizatorius batų lentynos vadove.

2.Naudojant sukasi surinkti metodas taupymo pastangų, ir vyrams, siekiant išvengti nereikalingos dalys žalą, mes rekomenduojame mažų jėga įdiegti.

3.Jūs galite dėvėti pirštines diegimo metu, siekiant palengvinti sunkumus, montavimas ir taip pat tuščia galimo sužalojimo.

sku: s1762

Medžiagos pp+nerūdijančio plieno
savybė Vienas Dulkėms Lengvas
spalva rožinė, žalia, mėlyna
Kilmės Žemyninė Kinija
Sluoksnių skaičius 4 Pakopų
Modelio Numeris Batų Stovo
Medžiaga geležies
Tipas Batų Kabyklos

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…