Akių Vonios Žaislas Organizatorius Greitai Džiūsta, Vonia, Žaislai Caddy Bin Didelės Talpos Kūdikių Vonia Net Vonios Baseinas Apatiniai Šampūnas Žaislai

0 Reitingai
€3.69 €7.38

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

``

Išlaikyti jūsų vonios kambarys tvarkingas, su šia vonios žaislas ju.Tai turi didelės talpos ir dukart siūlai, siuvimo ilgaamžiškumas.Akių dizainas leidžia greitai džiūsta ir apsaugo nuo pelėsių.Jūs galite taip pat naudoti ją kitų daiktų, pavyzdžiui, tualeto reikmenys ir skalbyklos.

``

Medžiaga: polyester mesh

Svoris: vieno tinklelis: 45g, kelis tinklus: 60g

Dydis: vienas tinklelis: 35x45cm, kelis tinklus: 35x60cm

Sąrašas:

Vonia Žaislų Saugojimo Grynasis *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvarkingas ir Švarus: Laikyti visus žaislus į šį vonios žaislą ju.Laikyti vonios kambaryje, tvarkingas ir higieniškas.Šios vonios žaislas ju galima efektyviai išvengti bėdų ir netvarką.

2.Patenkinti poreikius didelėms sandėliavimo: Šis vonios žaislas ju turi pakankamai erdvės ir didelės talpos saugoti visus savo vaikams " žaislai, ačiū multi-net kišenėje dizainas, saugo juos organizuoja ir sausas.

3.Saugus ir Ekologiškas: Nėra kenksmingų cheminių medžiagų arba medžiagų, naudojamos šioje vonios žaislas ju.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio tinklelio, kad yra dėvėti-vandeniui ir plyšimui atsparaus.Dvigubo siūlai siuvimo, užtikrina, kad ji nebus fall apart arba sukelti jokių nelaimingų atsitikimų.Šios vonios žaislas ju taip pat yra ekologiškas, nes ji gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką ir sumažinti atliekų.

4.Greitai džiūsta: daugiau Jokių šlapių žaislai!Šios vonios žaislas ju džiūsta greitai su savo akių dizainas, kuris leidžia vandens pabėgti.Tai higieniškas ir praktiškas sprendimas jūsų vonios įdomus.

5.Platus Programas: Jūs galite pakabinti jį ant sienos, durų ar lango.Ji yra taip pat lengva nuplaukite ir nusausinkite.Mūsų tinklas yra ne tik vonios žaislų, bet taip pat ir dėl kitų dalykų, pavyzdžiui, tualeto reikmenys, skalbimo, arba nevirti, įdaryti gyvūnams.

sku: s1719

Taikomas vietos Vonios kambarys
Naudoti Multi-purpose
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris vonios kambarys saugojimo akių maišą
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Įžuvinti
Modelis Trimatis Modelis
Forma Pagalvių Suspaudimo Tipas
Formos Stačiakampio formos
Tipas Laikymo Krepšiai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…