Pagal Lova, Drabužių Saugojimo Sulankstomas Antklodė Maišelis Dulkėms Antklodė Organizatorius Lankstymo Daliklis Dviejų Krypčių Užtrauktuku Maišelį Įvairenybės Batai

0 Reitingai
€8.59 €17.17

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Lengva Nešti: Su išplėsta rankenos, jūs galite lengvai perkelti pagal lova, drabužių saugojimo iš vietos į kitą, taupyti savo laiką ir energiją.Tvarkingai organizuoti savo daiktus su mūsų erdvės taupymo pagal lova, drabužių saugojimo.

2. Patvarus ir Bekvapis: Laikykite savo drabužius, švieži ir dulkių su mūsų po lova, drabužių laikymui, pagamintas iš neaustinės medžiagos.Patvarus ir bekvapis, dizainas suteikia komfortą, o užtikrinti tvarkingas ir netvarkingos spinta.

3. Didelės Talpos Atmintis: Organizuoti savo namų su šio lova, drabužių saugojimo, kuriame galima laikyti kelis gabalus drabužių ar antklodės patogiu būdu.

4. Dvipusis Užtrauktukas Dizainas: Su tvirto užtrauktukų, kad ne pertrauka lengvai, pagal mūsų lova, drabužių saugojimo neleidžia dulkėms patekti ir saugo savo drabužius arba antklodės tvarkingas ir švarus ilgalaikiam naudojimui.Dvipusis užtrauktukas dizainas leidžia prieiti prie savo prekių patogiai.

5. Plataus Taikymo: Ar reikia saugoti antklodės, antklodės, patalynė, paltai, megztiniai arba kitų daiktų, tai po lova, drabužių laikymui yra perfect for you.Ji gali tilpti į savo spinta, studentų bendrabutyje, arba pagal jūsų miegoti, sutaupysite vietos ir laikyti savo daiktus organizuotas.

Aprašymas:

Padidinkite savo pagal lova saugojimo vietos, naudojant mūsų suspaustos erdvės, maišeliai.Šių dulkių įrodymas maišeliai yra didelės talpos ir idealiai tinka saugoti, antklodžių ir kitų daiktų.Užkirsti kelią dulkių rinkti ir saugoti savo daiktus, organizuotas.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Antklodė saugojimo krepšys

2. Matmenys: (vidut.) 100*50*15 cm/39.37*19.69*5.91 į

3. Medžiaga: neaustinis audinys

4. Spalva: pilka

5. Svoris: apie 280g

6. Savybės: Tvirtas ir patvarus/suspausto saugojimas taupo erdvę/apsauga nuo dulkių ir moistureproof

Pakavimo sąrašas:

1 x Pagal Lova, Drabužių Saugojimo

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

sku: s1692

Medžiaga Poliesteris
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…