Dviračio Kompiuteris Laidinio Dviračio Odometras Skaitmeninis Važinėti Dviračiu Spidometras Vandeniui Chronometras Jojimo Greičio Matuoklis, Dviračių Priedai

1 Reitingai
€30.51 €46.22

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Gamintojas: SUNDING

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

Naudoti baterijos tipas: baterija 10TN

Tarnavimo laikas: apie 180 val.

Savybės: važiavimo greičio, bendras nuvažiuotas atstumas, vienas nuvažiuotas atstumas, didžiausias važiavimo greitį, vidutinį greitį, važiavimo laiką, laikrodis, automatinis ciklo funkcija, priešingai greitai funkciją, km ir mylias nustatymas, padangų perimetro nustatymas, pradinė vertė iš viso ridos Nustatymas, vairavimo duomenų rinkimo funkcija, jungiklis, priežiūra priminimo funkcija

Atsparus vandeniui klasė: gyvenimo vandeniui

Produkto priedai: žiūrėti kūno*1 instrukcija*1 magnetu*1 akumuliatoriaus*1 bazės laidinis jutiklis*1

Ekrano dydis: apie 1,5 cm

Gaminio dydis: apie 44mm x 49mm x 15mm

Produkto svoris: 64g

Techniniai duomenys:

1. 14 Funkcijų: Šis Kinų ekranas laikrodžio funkcijų 14 įvairias funkcijas, įskaitant laikrodį, važiavimo greitį, važiavimo laiką, ir, palyginti priminimas.Ji numato veiksmingas sekti savo jojimo pažangą.

2. Didelis Ekrano Dydis: Su 1,5 colių ekrano dydis, šis laikrodis yra lengva skaityti ir suteikia aiškią informaciją.Į FSTN ekrano medžiagos yra atsparus vandeniui, užtikrinant ilgalaikį naudojimą.

3. Laidinio Kodą Lentelėje: Šis laikrodis ateina su laidiniu kodų lentelę, todėl jį patogiau naudoti.Laidinio ryšio užtikrinamas stabilus ir tikslus signalas, ir atnaujinti stiprus magnetas užtikrina patikimą duomenų registravimas.

4. Apšvietimas: LCD foninio apšvietimo ekranas užtikrina aišku, žiūrint, net ir esant silpnam apšvietimui.Apšvietimas trunka nuo 6:00 iki 6:00 A. M., todėl jį lengva atskirti tarp dienos ir nakties.

5. Ilgas Baterijos veikimo laikas: Šis laikrodis yra varoma 10TN įkrovimas, kuris trunka iki 180 valandų.Tai užtikrina ilgalaikį keliauti be būtinybės nuolat pakeisti baterijas.

Pakuotė:

Kūno *1

Instrukcija *1

Magnetas*1

Akumuliatoriaus *1

Bazinė laidinis jutiklis*1

sku: s1606

Tipas 2 Dviračių Priedai
Inventorius Pakankamai
Pristatymas greitas pristatymas
Kilmės Žemyninė Kinija
Parama Dropshipping & Didmeninės
Chronometras ir Reikmenys Chronometras Atsparus Vandeniui
Modelio Numeris Bike Ride Spidometras
Tipas 1 dviračių priedai

Klientų Q & A

avatar

Galiu jį nusipirkti, jau antrą kartą ir į dviračio kompiuterį, pats produktas yra kietas, tačiau daugelis laidinio dviračių coms turiu problemą: vielos. Jis plonas, mažas, ir tai bus pertrauka greitai. Taigi, jūs turite įdėti papildomą apsaugą ant jo. Tačiau nepaisant to, produktas yra vertas pirkimo.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…