Moterų Naujus Satino Kristalai Čiurnos Dirželis Twist Bateliai Masyviu Obcasie Lankas Mazgas Vandens Diamond Aukšto Kulno Žuvies Burną Atidaryti Tne Sandalai

0 Reitingai
€376.81 €617.72

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Komentaras

1: Mes naudojame tarptautinės Alipay priimti perlaidų iš įvairių kanalų visame pasaulyje. 2: Dauguma mūsų batai yra rankų darbo.Jei yra sandėlyje, mes galime laivas per 1-3 dienas.Jei nėra sandėlyje, mes laivas jį per 7-9 dienas. 3: Laivybos laikas: Mes naudojame aukštos kokybės burbulas maišelis pakuotė (1): normaliomis aplinkybėmis, atvykti į paskirties vietą per 9-35 dienų (2): Jis paprastai yra 12-45 dienų pasieks paskirties vietą (3): toli vienas pasieks paskirties vietą per 60 4: Jei gaunate blogas produkto, prašome susisiekti su mumis, pirmą ir fotografavimas už mus.Mes ištirti ir pakeiskite jį išspręsti problemą. 5: Jei jums nepatinka, prekes gausite, prašome susisiekti su mumis, pirmą ir grąžinimas prekių užbaigti pakuočių per 7 dienas. 6: Prašome susisiekti su mumis grįžti, mes negali būti krovinių vežimo, klientas moka.

Jei jums jaustis patenkintas, prašome pateikti mums geras komentaras Atsiliepimų dar kartą ir kviečiame kad Mes norime augti su mūsų klientais, 1: Prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, jei esate patenkinti, 2: Prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis ir aptarti, nesijaudinkite, mes jums išspręsti visas problemas už jus geriausiai, ačiū, ačiū už ateina.

sku: s160173

Prekės Pavadinimas CAGLGLZ
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas Sandalai
Proga Šalis
Pusė Vamp Tipas Atvira
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Mišrios Spalvos
Kulno Aukštis Super Didelis (8cm-iki)
Su Platformomis Taip
Pamušalas Natūralios Odos
Stilius Romėnų
Atgal Skaitiklis Tipas Padengti Kulno
Vidpadžio Medžiaga Avikailių
Mados Elementas CRYSTAL
Padas Medžiaga Guma
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Avikailių
Kilmės Žemyninė Kinija
Batviršio Medžiaga Šilko
Uždaryti Tipas Slip-On
Modelio Numeris M20
Platformos Aukštis 5-7cm
Kulno Tipas Aikštėje kulno
Sandalas Tipas Šiuolaikinės Sandalai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…