Automobilių Sniego Grandiklis Ledo Grandiklis, Automobilių Priekinio Stiklo Strėlės Ilginimas Pravažumo Sniego Šepetį Šaltas Ledinis Oras, Sniegas Dienų

0 Reitingai
€12.62 €25.24

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

1. Pakankamai stiprūs, kad dėl storo ledo ir gilų sniegą, ir pašalina storio snowmelt šalčio greitai, be braižymo.

2. Pagrindinis korpusas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, ir priima padalinti dizainą, kuris yra lengva išardyti ir laikyti.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Ledo Grandiklis

Modelis: Paprastas be šviesos / su šviesos

Medžiaga: EVA/ABS/aliuminio lydinys

Transporto Priemonės: Universalus

Panaudojimas: Shoveling sniego, nesilaikantiems ledo, šildymo, apšvietimo

Gaminio dydis: Iki ilgiausia 94*10cm/37.01*3.98, ir trauktis į trumpiausią 78*10cm/30.71*1.57 į

Sąrašas:

Ledo Grandiklis *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Visiškai Pašalinus Poveikį】Naudojant šį multi-funkcinis sniego teptukų rinkinys, galite greitai ir kruopščiai pašalinti storą ledo storio šerkšnas, ir tirpstančio sniego nepaliekant įbrėžimų, kuris yra efektyvus ir paprastas naudoti.

2.【Aukštos kokybės Medžiagos,】 Tai sniego grandiklis, sunkvežimių yra daugiausia pagaminti iš aliuminio lydinio, kuris yra dėvėti, atsparus ir patvarus.Jis gali būti naudojamas švarus nukritusių lapų priekinį automobilio langą, bet ir valyti kelių, kiemų, laiptai, keliai, žiemos kempingas ir kt.

3.【Lengva Operacija】, Kad nuimamas ledo grandiklis priima padalinti dizainą, kurį lengva pašalinti ir parduotuvės.Ji gali sutaupyti vietos namuose ir automobilyje, ir yra lengva vežti automobilyje.Greitai surenkama, tiesiog sujungti rankeną su įrankiu.

4.【Multi-kampas Sukasi Galva】Šis automobilis sniego grandiklis " - tai teleskopinė aliuminio strypas, kurį galima reguliuoti atgal ir pirmyn tarp 78-94cm.Tuo pat metu sukasi galva, ji gali kastuvas sniego ir ledo iš kelių kampų, lengvai ir greitai.

5.【Įvairūs Papročiai】sniego skreperiai yra geras pasirinkimas draugais.Ji gali padėti juos valyti sniego ant automobilio stiklo, durys ir kt.Ji taip pat gali būti naudojamas valyti sniegą ant langų.Jis yra lengvas naudoti.

sku: s1585

Medžiagos Tipas EVA/ABS/aliuminio lydinys
Elemento Ilgio 35cm
Elemento Aukštis 8cm
Prekės Svoris 500g
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Ledo Grandiklis
Elemento Plotis 12cm

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…