Variklio Šildytuvas Core Šuntavimo Rinkinys su 5/8" 3/4" Žarnos Suderinamas su Dažniausiai Šildytuvas Žarnos

0 Reitingai
€7.67 €15.34

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

Lengvas montavimas: aliuminio variklio šildytuvas core šuntavimo rinkinys yra skirtas montavimas nesudėtingas, todėl galite greitai ir efektyviai apeiti savo šildytuvo šerdies.

Patvari konstrukcija: Pagaminta iš aukštos kokybės aliuminio, šis aplinkkelis rinkinys yra pastatytas paskutinis.Jis gali atlaikyti aukštą temperatūrą ir yra atsparus korozijai, užtikrinant ilgalaikį našumą.

Suderinamumas: Tai apeiti rinkinys yra suderinama su dauguma bendros šildomos žarnos, įskaitant tuos, kurie su 5/8" ir 3/4" skersmens.Tai todėl tinka įvairių transporto priemonių ir programų.

Efektyvus šildymas: apeidamos šildytuvas core, šis rinkinys leidžia efektyviau šildymo jūsų transporto priemonės.Ji užtikrina, kad karštas aušinimo skysčio srautai, tiesiogiai prie variklio, suteikdama optimalų šildymo efektyvumą.

Universalus naudojimas: be aplenkia klaidingas šildytuvo šerdies, šis rinkinys taip pat gali būti naudojama kitiems tikslams, pavyzdžiui, variklių bandymai ar paraudimas aušinimo sistemą.Jo universalumas, todėl jis yra vertinga priemonė, bet automobilių entuziastas ar mechanikas.

Specifikacija:

Prekė: Variklio Šildytuvas Core Šuntavimo Rinkinys

Spalva: Juoda, Sidabro

Medžiaga: Aliuminio

Pakuotės Dydis: 15*9*5cm

Pakuotės Svoris: 245g

Paketų Sąrašo:

1* Variklio Šildytuvas Core Šuntavimo Rinkinys

Mes paramos lašas laivybos paslaugų lašas siuntėjas klientas.

Beje,jei jums patinka mūsų parduotuvėje,Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės,Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

sku: s152184

Modelio Numeris žarna
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…