Automobilių Kėbulo Junginys, Vaškas, Dažų Priežiūros Pasta Universalus Auto Nulio Remonto Lenkijos Transporto Priemonių Įbrėžimams Sukama Remover Liquid Automobilių

0 Reitingai
€49.22 €98.43

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Būkite Tikri, Medžiagos: Automobilių Nulio Valiklis puikiai tinka valyti nedidelių įbrėžimų ar purvo ant savo dažytų paviršių, labai saugus, patvarus ir efektyvus, ir yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. 2. Platus Naudoti Svyruoja: Turintys įvairias programas, Auto Dažai Įbrėžimams Valymo Skystis idealiai tinka valymo įbrėžimų, paukščių išmatų, dulkės ar aliejus filmus ant dažytų paviršių, padeda jūsų automobilis atrodo kaip naujas.

3. Lengva Naudoti: Leidžia šlifuoti įbrėžimų, kol jie išnyksta arba tampa lengvesnės, Automobilių Dažai Priežiūros Skystis, turintys jokių sudėtingų veiksmų, kad naudoti, kad išvengtumėte nereikalingų problemų už jus.

4. Ypatinga Dovana Stebina jų Kalėdų arba Naujųjų Metų, Automobilių Dažai, Remonto Skysčių, leidžia joms nustatyti automobilio įbrėžimų ir švarus windows namuose, puiki dovana šeimos.

5. Geriausias Pasirinkimas Automobilių Dažai Įbrėžimams Remontas: Kurių talpa yra 100ml, Transporto priemonės Kreko Remonto Skystis leidžia jį naudoti ilgą laiką, atitinkančių jūsų įvairių vartotojų poreikius.

Savybės :

1.Šio automobilio dažų priežiūra, vaškas gali greitai pašalinti šiek tiek įbrėžimų ant paviršiaus dažų, paukščių išmatų ir kitų sunkių taršos, veiksmingai apsaugoti automobilio dažų ir išvengti oksidacijos ir kitų reiškinių.

2.Šio automobilio dažų priežiūra, vaškas gali ne tik remontas automobilių dažai, bet taip pat gali ir lenkijos apsaugoti jūsų automobilio dažų.

3.Lašas techninės priežiūros vaškas ant rankšluosčių, automobilio poliravimo skystis taip pat tinka valyti užsispyręs naftos plėvelė ant stiklo

paviršiaus.

4.Tvirtai šlifuoti ne įbrėžimų, kol įbrėžimų išnyksta arba tampa lengvesnės.

Techniniai duomenys :

1. Dydis: apie 13.2 * 6.5 * 2.5 cm/5.20*2.56*0.98 į

2. Grynasis svoris: apie 106g

3. Lizdinė plokštelė pakuotės dydis: apie 20.5 * 10.7 * 4.5 cm/8.07*4.21*1.77 į

4. Svoris su lizdinė pakuotė: apie 127g

5. Talpa: 100ml

Pakavimo Sąrašas:

1xCar Nulio Remonto Vaškas

sku: s1398

Elemento Tipas Šlifavimo Poliravimo Pasta Ir Skystas
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Ilgio 22cm
Elemento Aukštis 5cm
Prekės Pavadinimas vvcesidot
Modelio Pavadinimas Automobilių Scratch Remover
Specialios Funkcijos greitas dažų remontas
Prekės Tomas 100ml
Medžiagos Tipas skystis
Prekės Svoris 156g
Elemento Plotis 18.5cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…