4pcs Nematomas Kryžius, Vyrių Paslėptas Paslėptos Durų Spinta Sudedamas Stalas Paslėpti Vyriai Kryžiaus Vyrių Kabineto Vyriai

0 Reitingai
€46.93 €69.02

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

*4 nematomas, vyriai, lankstai, 16 varžtai, keliamoji galia: 5kg/vnt.Galima rinktis iš 2 spalvų ir 3 dydžių, nikeliuotas (A) ir aukso imitacija (B) yra dydis 4, šviesus chrome " (C) dydis yra 6. Nematomas durų vyrius atidaryti ir uždaryti per 180 laipsnių ir funkcija laminuotos ryšius, siekiant užtikrinti sklandų vyrių judėjimas.

*Paslėpti vyriai pagaminti iš aukštos kokybės cinko lydinio ir geležies su lygaus paviršiaus.Bendras storis yra storas, kad apkrova yra stiprus, ir jis yra stiprus ir atsparus korozijai, ne lengvai deformuojasi, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

*Paslėpti durų vyriai yra visiškai nematomas, išvengti matomų išorinių vyrių, kai uždarytas, ir turėti švarią, modernią išvaizdą.Jokio triukšmo, sklandų naudojimą, padidinti efektyvumą ir praktiškumą.

*Kasti skyles, kur lankstas turi būti įdiegta, tada reikia vertikaliai lygiuoti viršuje ir apačioje skylę pozicijas, fix su varžtais, ir, galiausiai, prisukite varžtus.Srieginės jungtys, paprastas surinkimas ir išmontavimas, patvarus.

*Mūsų slepiami baldai vyriai yra prieinama tiek medienos ir metalo programas.Kabineto durys, medinės durys, spintos durys, sulankstomos durys, šviesiai karavanas kasose arba lentelių ir daug "PASIDARYK pats" projektai.

Specifikacija:

*Medžiaga:: cinko ir geležies lydinys

*Stilius:A:nikeliuotas,B:imitacija aukso,C:šviesos "chrome"

*Dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje

* Tinka nuo durų storis:

StyleA\StyleB: lygus arba didesnis už 18mm

StyleC: lygus arba didesnis už 20mm

Pakuotės Turinys:

4Pcs nematomas vyriai,16pcs varžtai

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

sku: s137428

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Baldų Lankstai
Prekės Pavadinimas ANENG
Modelio Numeris Lankstymo Kryžiaus Vyrių
Medžiaga Cinko lydinys

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…