304 Nerūdijančio Plieno, Kirminas, Apkabos, Žarnos, Apkabos, Dirželis su Tvirtinimo Reguliuojamas PASIDARYK pats Vamzdis, Žarnos, Vamzdžių Apkaba, Apkabos 7.9 Kojų

0 Reitingai
€9.31 €15.51

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1. Žarnos gnybtas ir tvirtinimo detalės yra pagamintos iš kokybiško nerūdijančio plieno, rūdžių atspari, atsparus vandeniui, korozijai atsparus, tvirtas, patvarus ir ilgalaikis naudojimas, kuris gali būti taikomi lauko ir pakrantės teritorijose.

2. Priima atviros struktūros vidinio ir išorinio žiedo ir varžtu tvirtinama, kirminas ratai vamzdžio apkaba yra užsifiksuojančio, slėgiui atspari, sandariai uždaryta ir su dideliais reguliavimo ribos, numatyta, sandarinimo veiklos ir padeda išspręsti problemą, skystų dujų nuotėkio.

3. Galite apdaila žarna, apkabos, dirželio ilgis norite lengvai, tada įdėkite užtrauktuku padaryti tinkamą norimo dydžio, ne daugiau atliekų, bet medžiagų.

4. Jums tiesiog reikia atlaisvinkite arba priveržkite varžtą žarna įrašą pagal atsuktuvas reguliuoti dydį, prijunkite žarną prie montavimo stipriai, ir gali būti taikomos siekiant užtikrinti žarnos, vamzdžiai, kabelių, vamzdžių ir pan.

Stilius:B 7.9 kojas su 6 tvirtinimo detalės

Spalva:sidabrinė

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

Dydis:Ilgis apie: 5m / 2.5 m / 3.5 m

Pakuotės Turinys:

1 * 7.9 Kojų Žarnos apkaba

6 * užtrauktuku

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: s136435

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…