253pcs aukštųjų technologijų Klasikinis Fonografo Bluetooth Garsiakalbiu Rinkinys Statyba Blokai Kūrėjas Telefono Laikiklis Modelis "Pasidaryk pats" Žaislai Vaikams

0 Reitingai
€131.75 €263.49

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Taikoma amžius: 6 metų ir daugiau.

Mokymo priemonės: Miniatiūriniai blokai padėti pagerinti naujokas bendro ir smulkiosios motorikos įgūdžius, erdvės suvokimą ir gebėjimą pasakoti istorijas.

Kokybė ir sauga: miniatiūriniai blokas yra pagamintas iš aukštos kokybės ir tvirtos netoksiškos žalia medžiaga, kuri yra minkšta ir ne lengvai pažeisti.Savo lygaus paviršiaus ir užapvalintais kampais, kad jis saugus vaikams.

Po pardavimo paslaugos: Nemokamas Pristatymas Trūkstamas plyteles Žaislai.

Apie šią prekę:

Sukurti Pasaulį, Įdomus - Įkvėpti savo jaunojo kūrėjo su šios statybos žaislų, kurie bus sukurti savo vaizduotę, kūrybiškumą ir įdomus!Su keletą būdų, kaip žaisti, šis rinkinys ateina su atspausdinta nuotrauka instrukcijos, kurios daro net jaunesni statybininkai jaustis kaip nekilnojamojo meistras statybininkai... nuostabus!

Pažangesnis Būdas Žaisti - skirtas uždegimo loginis mąstymas, smalsumas, kūrybiškumas, jūsų naujas kamieninių statybos žaislai berniukų ir mergaičių yra protingesni būdas žaisti.Daug būdų, kaip sukurti savo robotą transformatorius-tai daugiau valandų įdomus!

Saugius, Aukštos Kokybės Žaislus - galite būti tikri, kad jūsų kamieninių statybinių blokų rinkinys yra pagamintas iš saugių, aukštos kokybės medžiagos, kurios nėra kenksmingas jūsų jaunų besimokančiųjų.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums.Prašome susisiekti su mumis, su bet kokius klausimus.

besimokančiųjų.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums.Prašome susisiekti su mumis, su bet kokius klausimus.

sku: s1339

Kilmės Žemyninė Kinija
Plastiko Tipas ABS
Medžiaga Plastikiniai
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Tipas "PASIDARYK pats" Žaislas, blokų rinkinius
Rekomenduojame Amžius 12+y, 18+, 14+y
3C Sertifikatas
Brūkšninis kodas No
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Lytis Unisex
Modelio Numeris Fonografo blokai
Prekės Pavadinimas GSF

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…