Už Tesla Model Y 2020-2023 Nematomi Sparnai Pakeitimo Automobilio Eksterjero Reikmenys Purvasargių 4PCS Modelis 3 Originalus Sparnai

0 Reitingai
€20.02 €40.06

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

PUIKUS apsaugos tesla model Y purvo atvartai yra visų įdiegtų už vairo, kuris gali visiškai atsparios purvo, smėlio, akmenų, sniego ir kitų nešvarumų sužaloti apatinė dalis jūsų Tesla Modelis Y. Išlaikyti jūsų tesla švarus ir gražus, išvengti įbrėžimų ir purvinas.Jūs galite vairuoti laisvai patikima keliai ir blogas oras, su pasitikėjimu.

ORIGINALUS & BESIŪLIŲ RUNGTYNĖS - Per tiksli nuskaitymas realiu automobilio " Tesla model Y/3. Atnaujinta ir patobulinta pelėsiai, kad purvo atvartai tinka labiau ir tinka visiems modelis 3/Y transporto priemonių (iš 202021 iki 2023).Top square " hole su przystawkę uždarymo projektavimo, įrengtas tiesioginis įrašus, todėl nereikia gręžti.Tiksliai skylės pozicija ir sklandžiai krašto pasiekti neardomieji montavimas.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA - Pagamintas iš aukštos kokybės PP ir PVC plastiko, saugu ir bekvapis.Modelis 3/Y purvo atvartai yra tvirtas ir patvarus, stiprus atsparumas smūgiams.Ne baimė vėjo ir smėlio, dilimui ir antifrizas.

LENGVAI ĮDIEGTI PER 20 MIN - Ateina su VISŲ būtinų montavimo įrankiai ir išsamiai vartotojo vadovas.Tik apie 20 min, kad įdiegti savo splash guard.Nereikia gręžti, žinoma, mes įrengtas su aukštos kokybės varžtus ir dvipusės juostos, kad įrenginys stabilesnė, jei jums reikia.Su mūsų dvipusės juostos taip pat gali pasiekti jokios žalos originalių automobilių dažai.Yra aiškių ženklų, atskirti priekinis, galinis, kairės ir dešinės atgal purvasargių, kurie gali padėti jums pradėti greitai.

sku: s133460

Medžiagos Tipas TPE
Prekės Pavadinimas NQYW
Modelis, Metai 2021-2023
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Purvasargių

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…