Ir Grožis Markė Atveju Krepšiai Makiažas Makiažas Kombaino Sponge Sausa Kempinė & Fondas Šlapias Turėtojas Silikono Naudoti Iki Sponge Kelionės

0 Reitingai
€35.75 €71.50

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

ŠVARIAUSIAS BŪDAS IŠLAIKYTI SAVO GROŽĮ KEMPINĖ – ar žinote, kad purvinas makiažas kempinės yra kenksmingi jūsų odai Mūsų Grožio Sponge Atveju bus suteikti papildomą apsaugą ne tik dėl savo grožio priemonė, bet taip pat savo veido ir odos.

LEISKITE jam KVĖPUOTI – Dabar jums nereikės nerimauti apie tai, spausdintuvai priežiūra jūsų grožio sluoksniuotos.Su dvipuse tuščiaviduriai dizainas,mūsų grožio sponge organizatorius bus užtikrintas tinkamas skersai ir leidžia jūsų veido kempinė kvėpuoti.

Dry & Šlapias Dvejopo Naudojimo: 1. Šlapias naudojimas: maišymo kempinė taps didesni,kai šlapia, Kempinė plečiasi ir tampa minkštesnės, geriau makiažas.2.Sausas naudojimas: Pagaminti iš ne-latekso medžiaga, ji jaučiasi super minkštas ir turi vienodą nedidelis poras geriau taikymo biri pudra

PAVARGĘ NAUDOJANT PLASTIKO? – Mes.Mūsų makiažas kempine turėtojas yra minkšto silikono konteinerių, todėl jūs galite naudoti ją patogumui.Tiesiog išspauskite jos šiek tiek lengvai įdėti ir ištraukti iš jūsų maišytuvo, kai jūs jį naudoti.

VISI GROŽIO KEMPINĖS SVEIKI, Ar didelis ar mažas, grožio kempinė,make-up sponge turėtojui bus apgyvendinti juos visus.Ji yra pakankamai lanksti, kad tinka visų dydžių makiažas kempinės.

Specifikacija:

Spalva: Šviesiai Mėlyna, Rožinė, Chaki

Medžiaga: Silikonas

Dydis: 5.5*7.3*6cm

Rekomenduojama Paskirtis: Makiažas

sku: s1327

Funkcija Eco-Friendly
Formos ovalo formos
Tipas Laikymo Krepšiai
Modelis Trimatis Modelis
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris HL3001
Naudoti Kelionės
CN Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…