Elektros Silikono Butelis Teptuku Vandeniui & Patvarus Įkraunamas Elektrinis Besisukantis Valymo Šepečiai Virtuvės Įrankiai Sippy Puodeliai

0 Reitingai
€16.27 €32.56

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Lengva Valyti: Tai elektros silikono butelis šepetys yra skirta greitai ir lengvai švarūs buteliai, sippy puodeliai ir kitų maitinimo reikmenų.Jis švelnus ir lankstus galvą, kad gali pasiekti kiekvieno kampo butelis be braižymo jį.

2. Galingas Įkrovimo Funkcija: Su savo įkraunamą bateriją ir galingas variklis, tai elektros silikono butelis teptuku lengvai pašalina užsispyręs pieno, likusį nuo butelių ir kitų maitinimo reikmenų.

3. Patvari Medžiaga: elektros silikono butelis brush yra nuimamas šepečių galvą, kad gali būti išplauti ir išdžiovinti lengvai.Teptuku galvos taip pat yra keičiamos, todėl jūs visada galite laikyti savo valymo šepetys šviežias ir higieniškas.

4. Lengva Naudoti: ilga rankena suteikia lengvą prieigą prie sunkiai pasiekiamų sričių, kuri yra paprasta naudoti, ir teptuku turi ergonomiškas dizainas, lengvai laikymo ir gabenimo.

5. Universalus Naudojimas: Šis elektrinis silikono butelis šepetys turi turėti elementą, visi tėvai ir globėjai.Tai yra multi-funkcinis ir veikia su visų rūšių buteliai, sippy puodeliai ir šėrimo priedų.

Aprašymas:

Išlaikyti savo kūdikių buteliukai, švarus, su lengvumu, naudodami mūsų Elektros Butelis Šepetys!Savo daugkartinio įkrovimo baterija ir galingas variklis, kad valymo lengvai ir efektyviai.Teptukas turi ergonomiškas dizainas, lengvai laikymo ir gabenimo.Saugūs ir patvarūs, tai yra būtina turėti elementą, visi tėvai ir globėjai.Atlikti valymo vėjas su mūsų Elektros Butelis Šepetys!

Specifikacija:

1. Medžiaga: PP+ABS

2. Įkrovimo būdas: USB įkrovimas

3. Built-in baterija: 1200mah

4. Atsparus vandeniui klasė: IPX7

5. Vibracijos dažnis: 200-220 rpm

Pakavimo Sąrašas:

Elektros Butelis Teptukų Rinkinys*1pcs

Ne te:

1. Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

sku: s13005

Funkcija Eco-Friendly
Stilius Ranka
Naudojimas stiklas
Modelio Numeris Elektros Silikono Butelis Šepetys
Medžiaga PP
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Muzikos Instrumentas Šepetys

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…