Eranpica Belaidžio ryšio Signalų Pažangi Sistema, Saulės/USB PSSS Su Balso Versija Daviklis Padangų Slėgio stebėjimo Sistemos Automobiliams

0 Reitingai
€154.84 €351.91

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto Aprašymas:

Ši Pažangi Sistema jūsų automobilis, siūlo Skaitmeninės Gabarito Automobiliams, leidžianti realiuoju laiku stebėti padangų slėgio ir temperatūros, kad visos keturios padangos.Saulės energija varomas apmokestinimas-nereikia pasikliauti savo automobilio cigarečių degiklio galią.Ryškus LCD Ekranas, turi visus padangų informacija su aiškumo ir tikslumo.

Saugos ir Apsaugos savybės gausu, įskaitant įspėjimus dėl mažo slėgio, aukštos temperatūros, ištekėjo, ir išsikrauna, užtikrinant, jūs visada žino apie jūsų automobilio būklės.Šios sistemos taip pat yra protingas vibracijos start-up, panaikinant būtinybę rankiniu būdu vairuojant.

Naudojimo paprastumas yra taip pat pirmenybė, su bevielio ryšio jutikliai ir lengvas montavimas.Galima pritvirtinti prietaisą prie jūsų stiklo vargo.Tiek vidinis ir išorinis jutiklis, variantai, siekiant patenkinti visus jūsų reikalavimus.

Šio tipo Jutiklis taip pat suteikia lankstumo du įrenginio funkcijos (PSI/bar), kuri gali būti keičiamas, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus.Be to, ši sistema yra skirta intelligent power on/off, automatiškai įjungiant, kai automobilis pradeda ir išsijungia, kai stovi, be būtinybės rankiniu režimu.

Išorės jutikliai yra lengva įdiegti ir pakeisti, ir jie turi apsauga nuo dulkių, atsparus vandeniui, ir apsaugos nuo vagysčių ypatybės.Jie yra atsparūs tiek aukštos ir žemos temperatūros, su IP67 apsaugos klasė hidroizoliacijos.Darbinė temperatūra svyruoja nuo -20°C iki 85°C, ir baterija yra dviejų metų ir yra keičiamos.

Q&A

1. Kaip man įjungti įrenginį?

Norėdami įjungti prietaisą, pirma, užtikrinti, kad ji yra pilnai įkrauta, ne mažiau kaip 3 valandos.Tada paspauskite ir laikykite nuspaudę kairįjį mygtuką, kol prietaisas įgaliojimus.

2. Ką turėčiau daryti, jei daviklis rodo "0.0" ar "-"?

Jei jutiklis yra rodyti "0.0" arba "-", galite pabandyti įdiegti jutikliai arba susieti juos vėl pamatyti.Jei nesate tikri, apie tai, kaip atlikti poravimo procesą, prašome kreiptis į vadovą arba susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, ir mes jums padėti su žingsniai.

3. Kokie yra skirtumai tarp išorinių daviklių ir built-in jutikliai?

Išorinių jutiklių, yra gana paprasta įdiegti ir gali būti šiek tiek skaityti skirtumas 0-0.2 vnt.Baterijos viduje išorinių jutiklių, yra keičiamos, su tipiška baterijos tarnavimo laikas apie 1 metus.Suderinamos baterijos tipas yra CR1632.

Kita vertus, built-in jutikliai pateikti tikslesnius rodmenis.Tačiau, baterijų built-in jutikliai nėra keičiamos, bet jie turi ilgesnį tarnavimo laikas-apie 4-5 metų.

4. Kas yra slėgio diapazonas palaiko šiuo prietaisu?

Slėgio diapazonas palaiko šis prietaisas yra nuo 0,5 iki 3,5 bar.

5. Kas yra matavimo vienetas, naudojamas šiuo prietaisu?

Šiuo prietaisu galima naudoti du matavimo vienetai: baras ir vsi.Galite perjungti šiuos vienetus pagal jūsų pageidavimus.

sku: s1217

Prekės Pavadinimas eranpica
Elemento Tipas Signalizacijos Sistemos Ir Apsaugos
Elemento Ilgio 95mm
Elemento Aukštis 27mm
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Pavadinimas Išorinis/Vidinis
Įtampa 2.1 - 3.5V
Medžiagos Tipas Solar/USB įkrovimas
Specialios Funkcijos Jutiklio tipas
Prekės Svoris 0.2kg
Elemento Plotis 95mm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…