už MTC S3A3TT 210 225 1.8 t Varikliais Fluor-liniuotas TurboOutlet Žarna, atsarginės Dalys, Priedai, Remontas Juoda/Mėlyna

0 Reitingai
€13.34 €18.27

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

OOTDTY

BoostYour Variklio Galia: Sukurta siekiant išvengti energijos praradimo, kurį sukelia bendrųjų gedimus turbokompresoriumi variklio.

Patvarūs ir Atsparūs Karščiui: nuo aukštos kokybės, 5-sluoksnis silikono medžiaga, mūsų intercoolerhose yra fluoru pamušalas, kuris neleidžia spalvos ir užtikrina ilgą lastingeven esant ekstremalioms karščio sąlygomis.

Automobilių Entuziastai: nesvarbu, Ar esate profesionalūs lenktynininkai, arba automobilių entuziastai, mūsų intercoolerhose yra puikus tiems, kurie nori atnaujinti savo carperformance ir patikimumą.

Puikus Vairavimo: Su savo aukščiausios ilgaamžiškumą ir atsparumą karščiui, mūsų intercoolerhose yra už vairuotojo, teikiant patikimą ir consistentperformance bet kurioje situacijoje.

EasyInstallation ir Priežiūra: Mūsų intercoolerhose yra skirta easyinstallation ir priežiūra, leidžia jums greitai ir lengvai atnaujinti savo carperformance be jokio vargo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Juoda/Mėlyna

Komplektą Sudaro:

1x Silikoninis TurboOutlet Žarna

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

sku: s105919

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris X5XF3TT502524
Medžiaga Silikono
OEM NO. /

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…