Metalo Kardinolas Paukščių Paukščių Filialo Metalinės Sienos Meno Dekoro Paukščio Siluetas Sienos Skulptūrų Sode Kiemas, Kieme Lauko

0 Reitingai
€8.00 €15.99

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Kieme Apdaila: Metalas Kardinolas Paukščių numato gražus dekoracija sode, tinka daugeliui progų, tokių kaip kieme, sode, troba, kiemas ir sienos.

2. Lengva Naudoti: Kardinolas Paukščių Kieme Menas yra skirtas ilgalaikį patvarumą su danga, kad bus dar gražesnė nei kada nors, atsparus rūdims, atmosferos ir išblukimo.

3. Lengva Prijungti: Įterpti Metalo Kardinolas Paukštis ant Šakos į medį, arba paštu, ir bakstelėkite į medį ar tvora lengvai įtraukti į dekoro jūsų sodo ar kitų lauko nustatymas.

4. Išskirtinį Meistriškumą: Po išskirtinį handcrafting, Kardinolas Paukščių Filialo Dekoro pateikia duomenis, tiksliai, turi grožio jausmą, naudojant ekologiškas medžiagas, jūs galite naudoti ją su savimi.

5. Puiki Dovana: Kardinolas Paukštis ant Šakos Siluetas tinka kaip dovana paukščių mylėtojai gimtadienius ar Kalėdas, puiki dovana išreikšti jūsų priežiūrą ir meilę jiems.

Aprašymas:

Metalo Kardinolas Paukščių Pridėti jutiklinio pobūdžio savo kieme su šiuo nuostabiu metalo kardinolas paukštis.Jis yra pagamintas iš patvaraus metalo, kuris gali užkirsti kelią rūdžių ir atlaikyti lauko oras.Jūs galite lengvai trankyti jį į medį ar tvorą, siekiant, kad ji būtų rodoma.Ji tiksliai pateikiant duomenis, kurie bus nustebinti savo svečius.Ji taip pat daro didelį housewarming dovana paukščių mylėtojai.

Specifikacija:

1. Medžiaga: geležis

2. Dydis: apie 30x21cm/11.81 x 8.27 colių

3. Svoris: apie 110g

Pakavimo Sąrašas:

Kardinolas Paukštis ant Šakos Dekoro*1pcs

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

sku: s31054

Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Modernus Stilius
Temos Gyvūnų
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…