Sienos Valtys LED Skaitymo Šviesos Touchs Switchs Sunkvežimių Jachtos Dropship

0 Reitingai
€6.86 €13.99

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

OOTDTY

Apšviečia savo valtis ar jachta su mūsų Valtys Sienos Šviesos.Featuring lanksčia gooseneck dizaino LED skaitymo šviesa suteikia ryškios ir švelnios apšvietimo jūsų salone.

Mūsų Valtys Sienos Šviesa yra ne tik energiją taupančios, bet ir ilgalaikis, nes jos mažas energijos suvartojimas ir kokybės LED šviesos šaltinis.Atsisveikinti su dažnai lemputė pakaitalai!

Skirta sunkvežimių savininkai, entuziastai ir jachtų mylėtojai, mūsų Laivai Sienos Šviesa yra ideali tiems, kurie vertina tiek funkcionalumo ir stiliaus savo transporto priemones.

Ar jums atsipalaiduoti į pragyvenimui kambariai, studijos salone, ar valgio, valgomojo zonos, mūsų Valtis Sienos Šviesos sukuria puikiai tinka bet vietos savo valtis ar jachta.

Pakelia jūsų buriavimui patirtį su mūsų Valtis Sienos Šviesos.Jos reguliuojamu kampu ir sleeks dizainas ne tik geriau apšvietimas, bet taip pat pridėti sudėtingumo savo interjero puošimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Galia:3w

:DC12-24V

Šviesos spalva: 3200K šilta balta/6000K balta/4000K netural/3 spalvos tamsos ir spalvų reguliavimas(pasirinktinai)

Komplektą Sudaro:

1xReading

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

sku: s27105

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…