RCM Įrankis Lengvas Montavimas Keisti Archyvas Atkūrimo Režimas RCM Įrašą Priemonė Trumpas Jungtis ABS Tvirtas Baltas Žaidimų Konsolės

0 Reitingai
€1.88 €3.25

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

RCM Jig Keisti Archyvas RCM Įrašą Priemonė Trumpas Jungtis Įjunkite Atkūrimo Režimą, Balta

1. PROFESIONALUS DIZAINAS: RCM jig yra priemonė, pritaikyta žaisti žaidimus ir kitus homebrew programinės įrangos.Tai ne 3D spausdinami popieriaus įrašą jig.

2. MODIFIKACIJA ARCHYVAS: RCM įrašą priemonė trumpas jungtis, naudojama keisti archyvų, žaisti GBA, už FBA ir kiti emuliatoriai.

3. TAIKOMA: RCM jig kelia jūsų Perjungti į RCM (Atkūrimo Režimas).Tinka Pereiti RCM, Perjungti SX operacinė sistema.

4. Paprastos NAUDOTI IR ĮDIEGTI: RCM jig klipas trumpas, gali būti naudojamas su pilna versija sistemą, homebrew sistema yra paruošta apkrovos Perjungimas žaidimai.Paprastos naudoti ir įdiegti.

5. TVIRTAS IR PATVARUS: RCM jig yra pagamintas iš ABS plastiko, tvirtas ir patvarus, nėra lengva sulaužyti arba deformuotis.Ateina geras atveju jį laikyti saugiai, kai jo nenaudojate.

Specifikacija: Elemento Tipas: RCM Jig

Medžiaga: ABS

Gaminio Dydis:

Ilgis: Apie. 2cm / 0.79 į

Plotis: Apytiksl. 1cm / 0.39 į

Aukštis: Apytiksl. 0,5 cm / 0.2 į

Naudojimas: Įjunkite RCM, Perjungti SX Operacinės Sistemos

Spalva: Balta

Kaip Naudoti: Kaip naudoti: 1. Paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką Perjungti, iki pasirodys meniu, pasirinkite "Power Options", spustelėkite "Off".Išjungti Jungiklis visiškai. 2. Įdėti susijusios sistemos failus į šakninį katalogą į atminties kortelę. 3. Įdėkite trumpą jungtis į dešinę kreiptuką lizdą. 4. Paspauskite ir palaikykite "Garso Mygtukas +" iš lizdų. 5. Spauskite "Įjungimo Mygtuką", iš lizdų.Atleiskite. (Šiuo metu, Perjungti vis dar juodas ekranas ir negali būti įjungtas.) 6. Trumpas prisijungimas sėkmingas, dabar už Jungiklis yra "RCM įkrovos režimas", ir jūs galite naudoti savo kompiuterį, mobilųjį telefoną, raktu ir pan.

Paketų Sąrašo: 1 x RCM Jig

1 x Pakavimo Dėžutė

Pastaba: 1. Trumpas jungtis nereikia būti prijungtas prie dugno. 2. RCM patenka juodas ekranas, rodo, sėkmės. 3. Prašome leisti kai kurias klaidas, dėl rankinis matavimas. 4. Prašome įterpti elementą į prietaiso su pernelyg didelė jėga, ir sustabdyti įdėjimas, kai jūs pajusite pasipriešinimą.

sku: s2670

Prekės Pavadinimas VBESTLIFE
Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Aksesuarai Tipas Pakeitimo Shell
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…