Vandens Vamzdžio Jungtis Pneumatinis Montavimo Vamzdžio Bendras Vamzdžio Oro Greitas Detalės Greitai Prisijungti Bendras Drėkinimo Automobilių Plovimo Fishtank

0 Reitingai
€2.18 €4.36

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų: 1. Patvarus ir Tvirtas: Pagamintas iš nusidėvėjimui atsparaus aukštos kokybės PP medžiagos, tai vandens vamzdžio jungtis gali atlaikyti didelį spaudimą ir trunka ilgą laiką.Ji yra labai praktiška.

2. Anti-Suspaudimo: Praktinės ir anti-suspaudimo vandens vamzdžių jungtis.Ši jungtis gali atlaikyti aukštas vandens slėgis ir turi ilgą tarnavimo laiką.Ji taip pat turi stiprią anti-dilimui sugebėjimas, kuris apsaugo nuo nuotėkio ir rūdžių.

3. Ilgalaikio Sandariai: Su gera sandarinimo ir stacionarių sandariai, tai vandens vamzdžio jungtis nėra lengva nukristi ir apsaugo nuo vandens nuotėkio.Tai labai patogu jums.

4. Patenkinti Skirtingus Poreikius: Patenkinti skirtingus poreikius su dviem specifikacijas, kad būtų patogu įvairių žarnos.Nesvarbu, ar jūs turite prisijungti, pratęsti, ar remontas jūsų vandens vamzdžiai, šios jungties, gali dirbti.

5. Plačiai Naudojamas: Ar jums reikia laistyti savo sodą, nuplaukite savo automobilį, arba jį naudoti namuose, ši jungtis yra plačiai suderinama ir lengva įdiegti.Ji taip pat turi greitą ir saugų tvirtinimo mechanizmas, kuris apsaugo nuo nuotėkio ir eilių.Informacija: Šis patvarus sodo žarnos jungtis yra praktiškas naudojimui namuose.Jis tinka sandariai ir saugiai į įvairius žarnos.Savo universalus dizainas daro tai praktiškas sprendimas visiems savo lauko laistymo poreikius.

Specifikacija: 1. Produkto pavadinimas: Vandens Vamzdžių Jungtis

2. Medžiaga: PP

3. Nuorodą metodas: užrakto tipas

4. Vartojimo sritis: įvairios nuorodos pagal 12 vidinis skersmuo yra 4-tašką, vamzdžiai

Pakavimo Sąrašas: 1pcs*Vandens Vamzdžių Jungtis

Pastabos: 1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

sku: s234420

Modelio Numeris Vandens Vamzdžių Jungtis
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Cilindras

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…