Rotango Saulėgrąžų Kabo Veidrodis, Dekoratyviniai Gluosniai Veidrodis Geometrinis Veidrodis Puikiai tinka Kabinti į Kambarį

0 Reitingai
€24.44 €45.26

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

SCIE999 Rotango Saulėgrąžų Kabo Veidrodis Austi Dizainas su Labai Kokybiškos, Tinka Miegamojo, Prieškambario ar Vonios SCIE999

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Medžiaga: Pagaminti iš vytelių ir veidrodėliai, šis rėmas yra apsuptas saulėgrąžos ir priduria, iš subtilios apdailos.Puikiai tinka kabinti, gyvenamasis kambarys, miegamasis, drabužinė ir vonios kambarys.

Dizainas: Tai yra mažas, bet labai chic "bohemiškas stilius" veidrodį, kad gali matyti tendencija savo namuose.Pridėti elegancija ir grožis jūsų namuose.Tai bus jūsų svečiams, draugams ir šeimos nariams.

Vietos Taupymas: Pakabinti jį ant sienos, neatsižvelgiant iki savo poziciją ir teikti projekcija paslaugas.Aukštos raiškos sidabro veidrodis padaro vaizdą aiškiau ir lengviau naudoti, apšviesti jūsų grožis ar grožis.

Proga: Tinka visiems countertops, puikus jūsų interjero, padaryti jūsų gyvenimą ir daugiau ryškus ir patogus jūsų gyvenime.Ar tai jūsų drabužiai arba skutimosi, tai jūsų geriausias paslaugas.Derinys elementų, grąžina gyvenimo gamtos ir ramybės.

Specifikacija :

Medžiaga: Rotango + Stiklas

Dydis: 40*40cm

Pastabos:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

Komplektą Sudaro:

1 x Veidrodis

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome elgtis ramiai ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

sku: s19852

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…