Macrame Sienos Kabo Pinti Lapai Sienos Kabo Amatai Ir Kutai Boho Sienų Dekoras Boho Balta Kabinti Austi Virvę, Miegamojo

0 Reitingai
€60.90 €121.80

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Macrame Sienos Kabo yra skirtas būti madingas ir praktiškas, tai yra paprastas, bet skoningas boho nėrinių modelis, kuris taip pat gali pridėti modernus prisiliesti prie kambario, lengva derinti su daug dekoro stilių.

Savybės:

1. Tai yra rafinuotas kūrinys ir graži išvaizda.

2. Puikus kambariai su minimalistinis, gamtos stilių.

3. Tinka rodyti paveikslų rėmai, mažų succulents, ir daugiau.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sienos Kabo Gobelenas

Dydis: apie 50*30 cm/19.69*11.81 colių

Svoris: apie 62g

Pakavimo Sąrašas:

Macrame Sienų Dekoras *1

Medinės Lazdelės*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Klasikinis Boho Modelių ] Lengva derinti su daug dekoro stilių, Macrame Sienos Kabo yra skirtas būti madingas ir praktiškas, tai yra paprastas, bet skoningas boho nėrinių modelis, kuris taip pat gali pridėti modernus prisiliesti prie kambario.

2.[ Plačiai Naudojami ], Tinkamas naudoti kasdien, Macrame Sienų Dekoras skirtas plačiai naudojamas, jis gali būti naudojami ne tik kaip apdailos jūsų kambarį, bet taip pat yra atsparus dulkėms funkcija.

3.[ Sumaniai Padaryta ] Sienos Kabo Gobelenas yra sukurta siekiant būti visiškai rankinis audimas, tai rafinuotas kūrinys ir graži išvaizda, puikus kambariai su minimalistinis, gamtos stilių.

4.[ Produktų Bauda Kokybės ], Pagamintas iš aukštos kokybės natūralios medvilnės, Boho Sienos Menas yra tinkamos ilgalaikiam dekoro jūsų namuose, jis yra labai patvarus ir daro jūsų namuose pilna stiliaus.

5.[ Idealus Dovanos Draugams ] Boho Macrame Gobelenas yra tinkamas rodyti paveikslų rėmai, mažų succulents, ir daugiau, tai puiki dovana draugui ar šeimos nariui domina atnaujinimas vietos, puikiai tinka dovanų duoti.

sku: s18848

Stilius europa
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Kilmės Žemyninė Kinija
Technics Megzti
Modelio Tipas Lapai
Modelis Verpalai Dažyti

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…