Drenažo Užkimšti Valiklis Priemonė, Kanalizacijos Vamzdžių Unblocker Vonios Kambarys, Plaukų Kanalizacijos Gyvatė Pavasario Gilinimo Priemones Vamzdynų Valymo Reikmenys

0 Reitingai
€4.75 €9.50

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Įvairių Modelių Tai Nutekėjimo Užkimšti Valiklis Gyvatė pasižymi stipriu greiferiniai jėga, su keturių letena gripper, todėl jį lengva paimti ir pašalinti klumpės.Su 5 ilgio neprivaloma, tai naudinga naudoti namuose ir tinka įvairių nutekėjimo dydžių.

2. Puikus Plieno Medžiagos, Pagaminta iš gero plieno vielos medžiagos, mūsų nutekėjimo užkimšti šalinimo įtaisas yra patvarus ir pastatytas paskutinis.Lenkta rankena užtikrina stipresnis, pritaikomumas ir patogus naudojimas, todėl ji tinkamiausia medžiaga unclogging kanalizaciją.

3. Didelės Apkrovos Pajėgumus, lenkta rankena ir išplėstas pavasarį šis Nutekėjimo Užkimšti Valiklis Gyvatė gali atlaikyti apkrovas laikančios iki 1.5 kg, todėl ji galėtų kėlimo sunkiųjų objektus.Taikomas daugumai vamzdynai, užtikrinti veiksmingą naudojimą.

4. Lengvai Valyti skirta patogus naudoti, tai Nutekėjimo Užkimšti Valiklis Gyvatė yra lengva valyti, tinka pirštais puikiai, ir turi gerą lankstumą.Lengva sulenkti rankena, todėl jis idealiai tinka pasiekti ir pašalinti užkemša be vargo.

5. Namų apyvokos Reikmenys būtina turėti prekės už kiekvieną vonios kambarį, tai Nutekėjimo Užkimšti Valiklis Gyvatė yra praktiškas ir mąstantis dovana draugams, giminaičiams ir šeimos nariams.Užtikrinti, kad jūsų artimuosius, švarūs ir gerai prižiūrimi drenažo sistema.

Aprašymai:

Pristatome efektyvus sprendimas unclogging kanalizaciją - Drenažo Užkimšti Valiklis Gyvatė!Šis pažangus įrankis, funkcijas, išlenkta rankena, suteikiant jums optimalų sukibimą ir kontrolę vargo-free.Meistriškai su pageidaujama medžiaga, mūsų nutekėjimo "gyvatė" gali pasigirti pavasario spaudimo mechanizmas, kuris padėtų net sunkiausias klumpės, su lengvumu.Nereikia skambinti pagalbos, kaip mūsų užkimšti valiklis gyvatė tampa jūsų naujas geriausias draugas sprendžiant drenažo klausimus.Matavimo tik kelių cm ilgio, tai lengva valyti ir laikyti toli, kai jo nenaudojate.

Specifikacija: 1. Pavadinimas: kanalizacijos dredger

2. Medžiaga: plieninė viela

3. Dydis: 0.6 m/skirti 1,96 pėdų, 0.9 m/2.95 pėdų, 1.6 m/5.24 pėdų, 2m/6.56 pėdų, 3meter/9.84 pėdų

Pakavimo Sąrašas: Kanalizacijos Dredger x 1

sku: s379854

Naudojimas Virtuvė
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius Ranka
Funkcija Įžuvinti, Eco-Friendly
Modelio Numeris Drenažo Užkimšti Valiklis Per

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…